Backstage

SZHIRLEY – JEWELLERY – TOOTHBRUSH

Jeg havde i dag besøg af skønne, fantastiske og ikke mindst talentfulde Szhirley – muligvis en af Danmarks bedste sangerinder:) OG så er hun også helt vild med smykker, en kvinde efter min smag;) Szhirley fandt sig i dag et par favoritter – de smukke FANTASIA diamantøreringe med hvid agat dråbe, samt INFINITY BLACK diamantringen. Hør med i dagens LIVE video, hvorfor hun faldt for de to smykker…. OG så et lille tip til dig fra Szhirley – der inkluderer en tandbørste;)

ENGLISH

Today beautiful, talented Shirley popped by – probably the best singer in Denmark:) AND she’s also crazy about jewelry – that’s a woman of my taste;) Shirley found herself two favorites – the stunning FANTASIA diamond earrings with white agate and the INFINITY BLACK diamond ring. Listen in todays LIVE video why she loves these two items, AND then there’s also a tip for you – including a toothbrush;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar