Smykkestyling

My favorite

En favorit? Hmm ja, det er lidt svært – for jeg ELSKER alle smykkerne og ikke mindst de smukke smukke ædelsten jeg bruger i alle mine designs. Meeeen skal jeg vælge en favorit ædelsten – for tiden – så er der særligt én… Lyt med i dagens LIVE video herunder, samt HVORFOR tidens favorit er så perfekt til efteråret.

Se alle vores smykker med hematit ædelsten HER.

ENGLISH

A favorite? Well, that’s difficult, since I LOVE all my jewelry and all the outstanding precious stones I’m using in all my designs. But, if I should choose one favorite at the moment – then there is one. Called HEMATITE. Watch todays LIVE video, and why I love the hematite so much – especially for the autumn.

See our jewelry with hematite precious stones HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar