Ikke kategoriseret

AARHUS STORE – RE-OPENING

Jeg er SÅ stolt – det må man gerne være…. Forleden slog vi nemlig dørene op til vores total gennemrestaurerede butik i Århus. Vi har haft butikken i to år, og nu tænkte vi så – NU skal det være. NU skulle den have et rap over nallerne og opdateres fuldstændig, i tråd med vores butikker i Hellerup og København. Vi lukkede derfor butikken ned i en uge, rev ALT ned, fik malet, ordnet gulv, lamper etc. – ført an af Thomas Jensen fra Hanse Ejendomskoncern. Thomas har også stået for istandsættelsen af vores butik i Hellerup, samt min lejlighed inden den skulle sælges. Så jeg vidste jeg kunne regne med ham. Og tak for det – for sikke et projekt;) Da butikken så var ordnet og klar – fik vi leveret de smukkeste montre fra EM Interiur. og HOLD NU OP hvor er det simpelthen bare blevet SÅ flot. Jeg kan næsten ikke få armene ned – det er simpelthen SÅ smukt og smykkerne stråler og stråler i de nye smukke montre. OMG!

Vi glæder os nu til at tage godt i mod Jer i den ny-åbnede butik. Vi har åbent mandag – torsdag kl 11-17.30, fredag kl 11-18 og lørdag kl 10-15. Adresse: Klostergade 3, Århus.

HUSK – smykker skal prøves på. Så lov mig at kigge forbi og prøv løs af smykkerne.

ENGLISH

I’m SO SO proud…. Last week we opened the doors for our totally renovated store in Aarhus. We’ve had the store for approx two years, and a few months ago we decided that NOW is the time for a renovation, giving the interior a total up-to-date look. So we closed down the store for one week, and with the help from Thomas Jensen – Hanse Ejendomskoncern – we had the store totally redone. Afterwards we had the most amazing vitrines delivered from EM Interiur. And OMG the store looks amazing now! I’m so EXTREMELY proud and promise me – if you’re in Aarhus, pop by our store and see the result yourself.

We’re open monday – thursday 11-17.30, friday 11-18 and saturdays 10-15.

Adress: Klostergade 3, 8000 Aarhus C.

REMEMBER – jewelry has to be tried on, so promise me – pop by and try anything you want:)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar