MY BOOK?

ÅÅÅH EZANZA

Hvad gør du for at forkæle dig selv – og ikke mindst din krop? Jeg gør bla. én MEGET vigtig ting. Jeg går til massage. I snart to år har jeg gået hos Ezanza Massage i København, og jeg siger Jer – det er guld værd for min krop, både fysisk og psykisk. Ezanza har et hav af forskellige massagetyper, for dig alene og Jer som par – men jeg har min klare favorit. 2 timers fysiurgisk massage. Det er en form for sportsmassage og ja, jeg kan mærke det. 2 timer i himlen, hvor min krop bliver masseret igennem, samtidig med at jeg får slappet af og lige vendt verdenssituationen oppe i hovedet. Det skal der også til;) Det er fantastisk og jeg glæder mig som en lille bebs hver gang jeg har fået booket en tid ind i min travle kalender. Også her er Ezanza perfekt, for de har åbent i hverdagene til kl 20 og så er der åbent både lørdag og søndag, hvilket er genialt i mit travle og uforudsigelige program. En anden væsentlig pointe med hvorfor jeg er SÅ glad for Ezanza er – udover altid god service – at de har mange forskellige behandlere, og det er super godt at prøve forskellige. De har hver deres styrke – bogstaveligt talt. Efter afsluttet behandling får man i altid lidt lækkert frugt og the – en dejlig måde at komme tilbage til virkeligheden på:)

Så er du i København og skal du forkæle dig selv? Så book en tid hos Ezanza Massage – og husk, kroppen er det du giver den. Så hvis du passer og plejer den godt, så gør den det også godt for dig:)

ENGLISH

So what do you do to spoil yourself, and your body? I’m going for massage – and for almost two years I’ve been going 1-2 times a month at Ezanza Massage in Copenhagen. They are the best! They have so many different kinds of massage – my favorite is sportsmassage, and I simply LOVE it. It’s healing for both my body and mind, and I’m always looking so much forward to each treatment. Their opening hours are also perfect, they are open late evenings and in the weekend – so perfect for my busy schedule. Also they have so many different masseuses, which is very good since I like to have different ones. They have their own different strength – literally speaking. After each treatment you’re also offered tea and fruit – a perfect way to come back to the real world;)

So next time in Copenhagen, do yourselv a favor – book a time with Ezanza Massage. And remember – you body is a result of how you treat it, so treat it good, and it will do you good:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BOOK?