Ikke kategoriseret

MY BOOK?

Jeg bliver stort set dagligt spurgt om jeg vil bidrage med min historie til en bog – lige fra iværksætteri til mode. So far har jeg sagt nej tak, for det skal være den helt rette bog for, at jeg vil være med. Nu tænker jeg så – jeg skriver den da selv;) Meeeeen inden jeg går i gang, så synes jeg det er sjovt at spørge Jer – hvad kunne I godt tænke Jer at høre om fra min side? Udover smykkestyling – but of course;)

ENGLISH

I’m almost on a daily basis being asked if I want to participate in a part of a book – from entrepreneurship to fashion. So far I’ve said thanks, but no thanks – it has to be the right one before I’m into it. Therefore I’m know thinking – I’ll do it myself… But before I start this project – I’m thinking it’s interesting to hear from you, what would you like to read about from my side? A part from jewelry styling – of course;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar