TV3 / MTG Danmark lader hånt om god presseskik

MY BOOK?

Jeg bliver stort set dagligt spurgt om jeg vil bidrage med min historie til en bog – lige fra iværksætteri til mode. So far har jeg sagt nej tak, for det skal være den helt rette bog for, at jeg vil være med. Nu tænker jeg så – jeg skriver den da selv;) Meeeeen inden jeg går i gang, så synes jeg det er sjovt at spørge Jer – hvad kunne I godt tænke Jer at høre om fra min side? Udover smykkestyling – but of course;)

ENGLISH

I’m almost on a daily basis being asked if I want to participate in a part of a book – from entrepreneurship to fashion. So far I’ve said thanks, but no thanks – it has to be the right one before I’m into it. Therefore I’m know thinking – I’ll do it myself… But before I start this project – I’m thinking it’s interesting to hear from you, what would you like to read about from my side? A part from jewelry styling – of course;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV3 / MTG Danmark lader hånt om god presseskik