Backstage

Ugebladet SE og HØR´s fortsatte chikane

I morgen onsdag d. 20.9.2017 bringer SE og HØR endnu en artikel baseret på urigtige oplysninger.

Vi har gennem den seneste tid oplevet en del chikane fra SE og HØR’s side – og det kan ikke få nogen ende. Især artikler skrevet af Anders Sundling indeholder typisk urigtige oplysninger og  oplysninger, hvor man groft har tilsidesat god presseskik. SE og HØR har endnu engang forbrudt sig mod god presseskik. Ikke alene fremsætter de grove injurier og usandheder, men de har heller ikke givet os mulighed for at få genmæle. Vi er ikke blevet forelagt de grove anklager og vi har ikke haft mulighed for at komme med vores udgave af sagen.

SE og HØR skal leve med en samvittighed om reelt at behandle folk svinsk. Derfor taber de også sager i Pressenævnet og ved domstolene. Vi har til gengæld meget få klager. Og dem lever vi så med. Vi kan leve med vores samvittighed – det er svært at forstå, at man kan det på SE og HØR. Man må være af en helt særlig afstumpet støbning for at udøve den type arbejde.

Vi har i de 12 år tabt én sag i Forbrugerstyrelsen og det er den ENE sag, som Se & Hør netop omtaler.

Vi var meget uenige i afgørelsen og er det fortsat. Ikke mindst fordi en sådan afgørelse reelt er foretaget af en konkurrent og i nævnte tilfælde ganske ringe vurdering. Havde vi vidst, at der med afgørelsen fulgte nu årelang chikane og stalking fra Henrik Turkings (klagerens) side, var vi gået rettens vej. Forbrugerstyrelsen er IKKE en domstol.

Henrik Turking var før køb af forlovelsesringen orienteret præcis om ringens pris og diamantens kvalitet. Der var certifikat på diamanten og dette certifikat blev ikke modbevist senere ej heller forelagde hverken køberen eller Forbrugerstyrelsen noget nyt certifikat.

Men Henrik Turking fortrød som Cengiz Mads Salvarli købet. Henrik Turking står bag den aktuelle bagvaskelse. Det var ham, der kontaktede Cengiz Mads Salvarli og ham der har været drivkraften i de injurierende angreb.  Det er også ham, der nu har kontaktet SE og HØR og er medvirkende til den fortsatte bagvaskelse.

Hvad angår pris blev både Henrik Turking og Cengiz Mads Salvarli forinden købet oplyst helt korrekt om alt. Prissætning handler som altid om udbud og efterspørgsel. Er man oplyst om pris er det op til kunden at afgøre, om han har råd til og ønsker at gennemføre købet.  Det var vores pris for såvel håndværk, design som den certificerede diamant.

Både Henrik Turking og Cengiz Mads Salvarli accepterede prisen forinden. De var begge helt frit stillet til at handle andre steder.

Sidst men ikke mindst finder vi det meget problematisk ifht Forbrugerstyrelsen, at vi i dette tilfælde får ´vurderet´ vores vare af en reel konkurrent. Altså anden guldsmed. Det er alene dennes vurdering, som ligger til grund for afgørelsen. Således er det ikke på nogen måde en uvildig afgørelse. Vi var meget uenige i afgørelsen og er det fortsat.

Hvad angår vores smykker – er de ægte smykker i sølv, guld og med ægte ædelsten. Vi gør os umage med vores designs og kvaliteter. Det kan ingen svinsk og løgnagtig artikel i SE og HØR heldigvis ændre på.

Vi fortsætter med at klæde skønne kvinder og mænd på med de smukkeste, ægte smykker. Tak til vores trofaste, gæve og dejlige kunder! Og tak for al jeres opbakning og mange søde mails, beskeder og ikke mindst besøg i vores tre butikker.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar