Smykkestyling

SUMMER GLOW? THIS WAY..

Ja det er ikke helt til at komme uden om – sommeren er ved at være slut og efteråret banker på døren. Din brune sommerkulør er også ved at forsvinde – meeeeeen fortvivl ikke, for du kan faktisk bevare den uden at gå i solarie;) Du kan bære smykker i rosa guld – det giver nemlig en SUPER smuk kulør. Se selv med i dagens LIVE video hvor jeg viser hvor lækkert den rosa nuance er op til huden og giver min ellers blege hud kulør.

Se alle vore rosa forgyldte smykker HER.

Kan du ikke se videoen her på bloggen, så find den på vores Facebook side HER.

ENGLISH

Well yes, there’s nothing to do about it – the summer is lacking for the end, and the autumn knocking on the door. Meaning also, that you summer glow is coming off… But be calm, you can keep the summer glow. How? Wear jewellery in rose gold, it adds the perfect glow for your skin. Just see todays LIVE video, where I’m showing how the rose color adds glow for my – quite pale – skin.

See all our rose gold-plated jewelry HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar