Backstage

JUICE IT

Jeps, jeg er meget bevidst om min sundhed. Jeg går op i at min krop får den rigtige benzin, for så kan jeg simpelthen bare klare en hel del mere. Og for tiden skal jeg klare en hel del;) En del af min sundhed er, at få nok med vitaminer fra frugt og grøntsager – hvorfor jeg netop har investeret i en SUPER lækker WILFA by Hurom Andante Slow Juicer. Jeg siger Jer det er et vilddyr – den kan ALT. Det er ret smart, den har to forskellige si’er – en fin og en mere grov, alt efter om man vil have frugtkød eller ej i juicen. Den også lækker i designet OG den er nem at gøre rent – hvilket er ret vigtigt for en som mig der IKKE nyder at gøre rent…

Hvad jeg så laver af forskellige juices? Jamen altså – jeg laver mange forskellige, lige fra de RIGTIG sunde med ingefær, gulerødder og æbler til de søde af slagsen med jordbær og mælk. Her til aften havde jeg lyst til den søde model, og lavede en meget nem og simpel jordbær-mælk. Fremfor at blende, så er det gode ved at bruge en slow juicer til selv simple juices, at frugtkødet bliver sorteret fra og den rene saft bestående af vand og næringsstoffer forbliver. Bruger man derimod en blender, så bliver frugtkødet jo i drikken og den bliver mere tyk – også kaldet en smoothie. Jeg kan bedst lide juice modellen – og med min nye slow juicer kan jeg love Jer for, at der bliver gang i juicerne. Sammen med vilddyret var også et lille hæfte med lækre opskrifter. Så det er nemt at få inspiration til forskellige typer af juices.

Skal du også have gang i juicerne. Så invester i en lækker slow juicer som mig. Læs mere HER.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar