AARHUS - GET READY!

Pengeafpresning fra Cengiz Mads Salvarli / Familien Fra Bryggen

Jeg er dybt rystet over hele forløbet, vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring hvori er en stor brillant. Forinden var han blevet oplyst om brillantens kvalitet samt ringens pris og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige. Samtidig var det vigtigt for dem og produktionsselskabet Metronome, at jeg deltog i programmet. Hvad jeg nødtvunget gjorde.

I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kr for at han derved ville undlade at gå til pressen, plus han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde. Alt ift. ringen var fremlagt for ham ved købet. Indtil dette fremmøde, havde de kun fortalt hvor glade de var for ringen, hvilket også var tydeligt på alle medier. Det er selvfølgelig strafbart at afpresse folk for penge og jeg afslog afpresningen. Vi tager sagen med Forbrugerklagenævntet og fastholder, at han forinden er blevet oplyst om ringen og brillanten. En brillant som har certifikat og hvor Cengiz på intet tidspunkt har stillet med et certifikat, som modbeviser det certifikat, der allerede foreligger.

Var Cengiz utilfreds med prisen skulle han have sagt det før købet. Vi har ikke tvunget Cengiz til at handle hos os og er meget chokeret over hele forløbet og at være blevet afpresset for penge. Havde vi vidst, at vi havde med den type af personer at gøre, havde vi aldrig solgt ham ringen ej heller deltaget i programmet. Vi er ikke alene rystet over Cengiz Mads Salvarlis opførsel og pengeafpresning – men også produktionsselskabet Metronome Productions A/S rolle samt producenten Jakob Skovgaard Nielsens rolle heri. Produktionsselskabet ved Jakob Skovgaard Nielsen er blevet gjort opmærksom på pengeafpresningen og er alligevel medvirkende til at fremføre en sådan bagvaskelse af os. Helt uden at vi får mulighed for at tage til genmæle i programmet. Sagen må gå sin gang med Forbrugerklagenævnet og Pressenævnet, men ift det personlige er jeg bange for, at Cengiz Mads Salvarlis kommende hustru endnu ikke har set den ubehagelige side af ham, som vi har oplevet. En mand der på den måde truer og er så aggressiv, bør man aldrig gifte sig med.

PS: For god ordens skyld skal jeg understrege, at vi første gang gjorde Cengiz Mads Salvarli opmærksom på, at vi ikke ville acceptere hans pengeafpresning i mail dateret d. 4.4.2017. Han har på intet tidspunkt reageret overfor dette ej heller nægtet at det var tilfældet.

12 kommentarer

 • Peter

  Dem familie giver hele bryggen et rygte for at være et dårligt sted at bo hvis det er den slags personer som bor der ja så vil jeg sige at jeg har ondt af dem som er nød til at bo der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Er total chokeret over sådan en svinestreg, men kan man forvente andet fra den familie… Som mor så datter og svigersøn – og med den baggrund mor Linse har, kan man jo næsten ikke forvente andet end svindel og bedrag fra deres side. Et er sikkert, jeg bakker Mai 150 % op i den her sag. Familien fra Bryggen er et freakshow af værste karakter, som Mai desværre er blevet et offer for. Mais smukke smykker appellere slet ikke til den type mennesker- beregnende og ondskabsfulde som de er. Hvor er det godt Mai, at du tagertil genmæle og fortæller den sande historie. Ikke mindst om den svinestreg han forsøgte med pengeafpresning. Mon ikke, gemen som han er, har haft held af det andre steder. Føj for pokker at indeholde så meget ondskab at man nyder at snyde og bedrage andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viv

  Synd for dig😎Men de mennesker bliver man sku træt af det eneste de tænker på, er penge og tv 3 betaler gerne for at de ikke skal arb, men vise deres liv , hold kæft hvor er vi rigtig mange der er træt af at læse linse tjener over 115.000 om MRD hvad f….skal vi glo på deres liv for og selvfølgelig skal han da liiige prøve at trykke penge af dig ,,,,din stakkel vi boykotter dem kom så…..DANMARK DE TROR F,,,DE KAN TILLADE SIG ALT😡😡😡😡😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Er total chokeret over sådan en svinestreg, men kan man forvente andet fra den familie. Som mor så datter og svigersøn – og med den baggrund mor Linse har, kan man jo næsten ikke forvente andet end svindel og bedrag fra deres side. Et er sikkert, jeg bakker Mai 150 % op i den her sag. Familien fra Bryggen er et freakshow af værste karakter, som Mai desværre er blevet et offer for. Mais smukke smykker appellere slet ikke til den type mennesker- beregnende og ondskabsfulde som de er. Hvor er det godt Mai, at du tagertil genmæle og fortæller den sande historie. Ikke mindst om den svinestreg han forsøgte med pengeafpresning. Mon ikke, gemen som han er, har haft held af det andre steder. Føj for pokker at indeholde så meget ondskab at man nyder at snyde og bedrage andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære Mai
  Hvor er jeg ked af du er havnet i denne situation!! Krummer tæer over hvor frygtelige nogle mennesker de er!
  De bedste hilsner herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Karma

  Mai, husker du også at fortælle midt i dine injurier og løgnhistorier at i forsøgte at afpresse Cengiz med 10.000,- for at “lukke munden” på ham? Længe leve screenshots. Du fremstår desperat med disse historier, det er sørgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Stephanie/ Geggo – du har helt ret i at vi har tilbudt dig og Cengiz 10.000 for at indgå forlig – eftersom at der er forsøgt mægling i sagen via Center for Klageløsning. Men interessant at læse, at du dog er vidende om, at din forlovede har forsøgt at afpresse os for et stort beløb. Pengeafpresning er strafbart efter straffeloven – mens ønske om forlig er noget helt andet. Det har I så ikke ønsket!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Att.: Mai: Hvor læser du, at hun er vidende om din påstand om afpresning? Gerne link, tak. Vh Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy Dee Punk

  Trøstesløs ringe dømmekraft fra en wannabee kendt, man kan ikke prissætte håndværk, tror familien på spanden, at der alene indgår guld og ædelstenpris i vurdering af en speciallavet ring, men vel hvad man kan forvente af den slags linselus.
  Mai du har retten på din side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magi

  Når man lever sit liv igennem en linse, så ser man slet ikke, at der findes andre, som også har værdi og betydning. Alle skal bare bruges til at profilere deres TV program. Og her kom du Mai desværre ind i billedet. Gengiz vil have noget helt særligt – et eksklusivt smykke – men vil ikke betale for det og får tilsyneladende undersøgt smykket. Der er da ingen objektiv pris på et smykke??? En diamant kan være falsk, men så skal han dælme kunne bevise det. Er helt rystet over den tosse. Og så truer han og forsøger sig med afpresning i bedste low-life gangsterstil. Føj siger jeg bare. Det er så godt, at du ikke lod dig kyse Mai. Manden tror jo tilsyneladende han kan tillade sig alt.Og enig, det er simpelthen for langt ude, at deres version så kommer til at stå uimodsagt i Familien fra Bryggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Jeg er på Mais side også.
  Tror han kan gå på vandet pga, sin rolle i serien, Tv 3 har vel betalt ringen ? Skulle det tænkes at deres shop mangler kunder/penge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er meget tydeligt at alle de ubehagelige kommentarer kommer fra Familien Fra Bryggens følgere. Hvor er det et ækelt sprog I bruger, og sikke ensporet I ser på tingene.
  Jeg er på Mais side i det her!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AARHUS - GET READY!