MOVING WITH JONAS

INTIMKONCERT med FIE LAURSEN

invite_fie

YES, så kan jeg ENDELIG offentliggøre vores helt store event d. 26/9 kl 16-18: INTIMKONCERT med Fie Laursen… Som I nok ved har Fie og jeg lavet en cool smykkekollektion sammen – BEST BITCHES – og I forbindelse med det har vi planlagt et fantastisk event for Jer d. 26/9 på Studio 55, København. Fie vil for første gang optræde LIVE med hendes hit “Justin” samt et hemmeligt nummer.. Det bliver godt, rigtig godt:)

Prisen er 199 kr – og med i det er en lækker lækker goodiebag med lækkerier fra vores sponsorer: LILLY, Sephora & Eye Q Fiskeolie. OG et gavekort fra JEWLSCPH, samt ikke mindst en signeret plakat…. udover Fie optræder LIVE, så kan du selvfølgelig også møde Fie og få dig en snak med hende:)

Ses vi? Det håber jeg:)

Køb din billet HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOVING WITH JONAS