Smykkestyling

DATEALERT

dsc_4561-01

Jeps, det er lørdag og rigtig mange af Jer skal uden tvivl på date (lige som mig;)) – enten med Jeres kæreste/mand, eller en ny potentiel af slagsen;) Hvad du så skal tage på? Noget med farver! Og NEJ, det kan ikke blive for meget – det handler “bare” om koordineringen, altså at det ikke bliver en farvelade, meeeen lækkert koordineret efter et farvetema. Se med i dagens LIVE video – hvor jeg giver gode råd til det perfekte (farverige) datelook;)

PS: Hvor går man bedst på date i Århus?

ENGLISH

Yes, it’s saturday – and I’m sure quite a few of you out there is going out for a date – like me – either with your boyfriend/husband or a new potential one;) So what to wear? Something with colors! And NO, it can NOT be to much – it’s “just” about the coordinating and making sure it’s not a mix of to many colors. See todays LIVE video, where I’m giving good (colorful) advises for the perfect datelook;)

OOOH also, can you tell me – where’s the best place to date in Århus?

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Sofie
    19. august 2017 den 16:15

    Hvis du er til cocktail, vil jeg helt klart anbefale Gedulgt i Fredensgade. Fantastiske drinks og lækkert miljø. Det er “den hemmelige bar” i Aarhus. Det ligger i Fredensgade 42 i baggården til politistationen. Men det er svært at finde/se – et af deres principper om at blive kendt via mund-til-mund. Prøv evt. at Google det. Hvis det er med mad vil jeg anbefale Apoteket i Jægergårdsgade. God aften😀🍹💃

  • Skriv kommentar