PICADELI - EATING MADE EASY

WE LOVE MEN

dsc_4470-01

Jamen altså – mænd med stil? Det kan vi li’ – ikk sandt;) OG mænd med stil, er også mænd der tør stå ved hvem de er – herunder at bære de helt perfekte smykker. Nej nej, det er ikke gangster-stilen vi kører – men det cool og rå look. Og det uanset om manden arbejder på et kontor med jakkesæt – eller håndværkeren der er udendørs på en arbejdsplads…. Lyt med i dagens LIVE video med gode bud på de helt rette smykker – så ved du som kvinde hvad du skal give i gave, og som mand HVAD der er cool til dig;)

Se vores udvalg af herresmykker HER

ENGLISH

Men with style? We LOVE them;) And men with style is men, that dare to hold on to who they are – meaning they also know the importance of wearing the perfect jewelry for their look. And NO, I’m not talking about the bling-bling gangster style. I’m talking about cool styles – enhancing either the suit or the workwear. There is something for every man. In todays LIVE video I’m giving good advices for what to wear – then you know awhat to give your man, and as man you know what’s cool for you;)

See all our jewellery for men HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICADELI - EATING MADE EASY