Backstage

PICADELI – EATING MADE EASY

dsc_4391-01-01

dsc_4276-01dsc_4273-01dsc_4275-01

Det er absolut ingen hemmelighed – mig og madlavning spiller ikke helt godt sammen. Jeg kan sagtens lave mad og har endda for mange år siden udgivet en kogebog. Min travle (meget travle) hverdag gør bare, at jeg prioriterer andet frem for det store køkkenshow. Men bare fordi, at jeg ikke laver maden selv, så kan jeg lige love dig for, at jeg i den grad går op i maden og hvad jeg spiser. Kosten er benzin til kroppen og betyder ALT for, at man (jeg) kan holde det drev jeg gør. Jeg skal have mine vitaminer og proteiner. Derfor er jeg på meget kort tid blevet stor fan af konceptet Picadeli – der har deres egne salatbarer i dagligvarerbutikker over hele landet. Og ja tænker du, det har vi da set før. Nej siger jeg – faktisk ikke. Det er rigtigt, at mange dagligvarebutikker har egne salatbarer – men fy føj jeg har støt på mange slatne af slagsen, som jeg ikke vil røre med en ildtang. Picadelis salatbarer til gengæld, de er hygiejniske og maden er frisk – jeg har endda flere gange været forbi én af dem, mens der var en Picadeli-medarbejder ude og sørge, at for det hele var pænt og rent. Det siger meget om standarden. At der så også er et stort udvalg – gør det endnu bedre. Det er perfekt til både frokost og aftensmaden. Der er alt fra kylling og laks, til falafel og avocado. Så der er noget for os alle – selv veganere:)

Som udgangspunkt er det i Meny butikker, Kvickly og Føtex butikker over hele landet, at Picadeli har deres salatbarer – men også i 7-eleven (bla. Kastrup Lufthavn) har de Picadeli salatbarer. I alt har de 1500 salatbarer i hele Skandinavien, så jeg er helt sikker på, at der er en tæt på dig. Om det er dyrt? Absolut ikke – jeg bruger ca 40-50 kr på en salat og det kommer man godt nok ikke langt for andre steder.

Velbekommen – og husk det nu, kosten er benzin på kroppen. Så sørg for at få det rette indenbords;)

ENGLISH

It’s not at all any secret – me and cooking does not match. I can easily cook, but my busy schedule makes me prioritize other things before cooking. But just because I’m not the big chef, I’m very aware about what I eat. My diet is fuel for my body – making sure I can handle my busy lifestyle. I need my vitamins and proteins. Therefore I’m in short time become huge fan of the concept Picadeli – which is a company having their own salad bars in grocery stores  around the country. Okay, you might think this is not something new – but it is. Yes, it’s correct that some grocery stores has their own salad bars. But OMG I’ve seen quite a few of them, which I would NEVER touch. Old food – looking like it’s been there for ages. Picadelis salad bars is something totally different. The food is fresh and hygienic. I’ve even experience quite a few times passing by one of their salad bars while a Picadeli employer was there also, to make sure everything was perfect. That says everything about the standard. Also, there is so many different options to choose between – from chicken and salmon to falafel and avocado. There is something for everyone – even vegans;)

You’ll find Picadeli at Meny, Kvickly and Føtez grocery stores around the country – but also some 7-eleven (for example at Copenhagen Airport) has them. In total they have around 1500 salad bars in Scandinavia, so I’m sure there is one close to you. If it’s expensive? Not at all. I use around 40-50DKK on a salad, much cheaper than so many other places.

Enjoy your meal – and remember it’s fuel for your body, so make sure to get the right fuel;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar