Backstage

FORTY FLOWERS – YES PLEASE

forty02 forty03

forty01

Konceptet og forretningen FORTY Flowers – der hver uge leverer 4o smukke blomster til din dør, for kun 99 kr pr levering – det er RET genialt. Ja, det er næsten FOR godt til at være sandt – 99 kr for levering af 40 smukke blomster lige til døren…. Sådan tænkte jeg, da jeg første gang hørte om konceptet. Men sandt det er det – og genialt det er det. Siden april måned har jeg selv hver uge fået leveret 40 smukke blomster, så jeg slipper for alt bøvlet med at skulle ned til en blomsterhandler, der ikke lige har det jeg vil have, og/eller er vanvittig dyre. Med FORTY Flowers er jeg sikker på smukke blomster – OG det smarte er desuden, at det er en ny type blomst hver uge. Det betyder, at man får nogle blomster, man ikke ellers ville købe. Fx. har jeg aldrig været vild med tulipaner – men efter at have fået dem leveret fra FORTY Flowers, sammen med en brugsvejledning, så må jeg bide det i mig. Tulipaner ER smukke. Ja, faktisk bestilte jeg en helt omgang tulipaner til min fødselsdagsfest i maj måned – og flot det var det;) Jeg har også brugt levering af blomster fra FORTY Flowers til min deltagelse i et TV-program, som vi optog i foråret, der vises til efteråret. Her skulle jeg bruge en masse smukke blomster til pynt, og hvad var mere oplagt end levering fra FORTY Flowers. Så slap jeg for at skulle ud til en random blomsterbutik og bugsere alle blomsterne hjem. Bare den tid jeg skulle bruge herpå… Så er de 99 kr hurtigt brugt;)

Blomsterne bliver leveret i store hvide kasser, så de holder sig friske indtil du kommer hjem fra arbejde/skole. Så der er ingen undskyldning for friske blomster – og jeg siger det bare, blomster gør en KÆMPE forskel. De gør os i godt humør – de spreder glæde og skønhed.

Læs mere om FORTY Flowers HER.

OBS: FORTY Flowers leverer pt i hele hovedstadsområdet, i århus fra september og senere på året i Odense og Ålborg. Så alle kan få blomster;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar