ROCKING SHORT

BEST BITCHES by Fie Laursen & Mai Manniche

mai-og-fie2937-edit

Hvad er bedre end bedste venner? BEST BITCHES! JA, gu er det positivt at være en bitch, det er et udtryk for at være en stærk kvinde – det handler bare om, at opføre sig ordentligt og med respekt for hinanden. En kvinde der er helt enig i det, er skønne Fie Laursen, der i den grad ved hvad hendes bitches betyder for hende – hendes veninder, fans og følgere. Fie Laursen er én af Danmarks største bloggere, youtuber og sangerinde – og er du på de sociale medier, så kender du hende uden tvivl:) Sammen med Fie er jeg super stolt over, at lancere vores nye smykkekollektion BEST BITCHES.

Smykkekollektionen er baseret på halskæder, øreringe, armbånd og ringe – flere af dem med et “delt” design, så du kan dele smykket med din veninde. En perfekt måde at vise dine veninder – dine BITCHES – hvad de betyder for dig. For helt ærligt – hvad er vi lige uden de rigtige bitches? Ikke meget vel;)

Priser fra 699 kr. Du kan se hele kollektionen HER.

ENGLISH

What’s better than best friends? BEST BITCHES! YES, it’s positive to be a bitch – it’s an expression for being an powerful woman, it just comes down to behave properly and with respect for each other. Another women agreeing on this is cool Fie Laursen, knowing exactly what her bitches means for her – her friends, fans and followers. Fie is one of Denmarks biggest bloggers, youtuber and singer – and if you’re online, I’m sure you know her;)

In close collaboration I’m really proud to launch with Fie this new collection BEST BITCHES.

In the collection you’ll find necklaces, earrings, bracelets and rings – some in a “shared” design, so you can share it with your friends, your bitches. What a perfect way showing your friends – bitches – what they mean to you. And earnestly – what are we without our bitches?

Prices from 95EURO – See the collection HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCKING SHORT