Backstage

NATURAL BLONDE ?

dsc_2853-01dsc_2864-01dsc_2861-01dsc_2859-01

De blonde lokker – er de naturlige? Næsten, bare ikke medfødt;) Men de er naturlige som i, at det er naturlig og økologisk, da jeg ca. hver 4-5 uge får farvet mit hår hos den BEDSTE frisør ever – den økologiske salon SMUUK, ejet af super dygtige Mika Mortensen. Jeg har gået der i snart to år og har aldrig haft så smukt, sundt og lækkert hår før. Mika har virkelig styr på det hun laver. Jeg veksler mellem at få lavet striber med gyldne og lyse toner, eller helfarve – som jeg har for tiden. Jeg keder mig hvis jeg skal have det samme hår resten af livet, og også her er Mika rigtig god til, at komme med input og følge med i den trends og tendenser der i det hele taget er inden for hårmode.

Det lyder måske vildt at jeg får håret ordnet hver 4-5 uge, men det er også et afbræk i en travl hverdag – jeg ELSKER at komme hos Mika, blive forkælet og have et par hyggelige timer hendes salon i hjertet af Østerbro. Åbningstiderne er fra kl 8-22 – det passer rigtig godt til min travle hverdag.

Udover Mika selv, så er der også en anden frisør – Milka, der selvfølgelig også arbejder med godkendte, miljøvenlige og økologiske produkter.

Så kort sagt – vil du have lige så lækkert hår som mig? Så bare kom afsted – book en tid hos SMUUK.

SMUUK laver selvfølgelig også andet en blond hår – de farver alle farver, klipper alle klip – ordner bryn etc. Men for mig er det de blonde lokker der er i centrum: blondes simply have more fun;)

ENGLISH

The blonde look – is it natural? Almost, I’m just not born with it;) But they are natural as in organic and natural – since I’m every 4-5 week goes to the organic hairdresser SMUUK – the best salon EVER. It’s owner Mika Mortensen, knows what she’s doing. I’ve been going there for almost 2 years now, and I’ve never had such beautiful and healthy hair – it’s a pleasure to go there. I’m alternating between having made different tones of golden and blonde colors – and then one color, as I’m having at the moment. I’m bored if I have to have the same hair for the rest of my life – and also here Mika is really good with her guidance and good ideas for both cut and color – and also what’s currently “in fashion” for hairstyles.

It might sound crazy attending an hairdresser every 4-5 week, but it’s also a break for me in a busy day – and I love coming to the salon and being spoiled for some hours. And it’s always cozy there and such a good atmosphere – Mika knows how to treat her clients. A part from Mika there is one more hairdresser – Milka – who’s of course also only working the organic way.

So in short – if you want to have the same stunning hairlook as me – book your next appointment at SMUUK.

Of course they also do any other color, cut etc. – but for me it’s clear: blonde simply have more fun;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar