Backstage

TRAVEL KIT

dsc_1876-01WUHUUUU imorgen går turen til Vancouver. OM jeg glæder mig? jeps, som en lille bebs:) Jeg er i gang med at pakke, og der er ved at være styr på tøjet, smykkerne OG noget af det aller aller vigtigste – nemlig min hudpleje. For at rejse er INGEN undskyldning for ikke at passe på sin hud. Tværtimod er det netop på rejser super vigtigt, at passe ekstra godt på huden qua den tørre luft i flyveren, anderledes luft/forurening på destinationen etc. Kort sagt – plej din hud som du plejer, også på rejserne! Dem der kender mig, ved at jeg HVER evig eneste morgen og aften gennemgår 8 step fra Dermalogica og ja de forskellige produkter fylder jo lidt. Derfor er det GENIALT, at Dermalogica har lavet små kits med de fem mest nødvendige produkter, tilpasset forskellige hudtyper (se dem HER). Jeg var i går forbi Hudplejeinstituttet i Århus og fik en lækker ansigtsbehandling – der shoppede jeg så “mit” rejsekit til “normal/oily” skin – og og og min uundværlige “Stress positive eye lift”, der nemt kan være med i tasken. Så ned i kufferten med det, og jeg er klar til at tage afsted. Nååå ja vores to malebøger ryger også med på turen. I en travl hverdag har jeg ikke tid til at male i dem, meeeeen det tænker jeg jeg får denne gang;)

God aften derude – og husk, bare fordi du rejser, holder ferie etc. – så er der ingen undskyldning for at slække på pleje af dig selv. Tværtimod;)

ENGLISH

WUHUU tomorrow is the day – I’m going for Vancouver. And YES I’m super exited about it:) I’m right now packing my things, almost getting there. AND some of my most essential items, is my skincare. Just because I’m travelling, I’m still very much aware of taking good care of my skin. Those who knows me well, know that I have 8 steps from Dermalogica I follow each moorning and night – and yes those products does weigh a bit. Therefore it’s BRILLIANT that Dermalogica has made “travel kits” with the five most basic products needed (see them HERE). Yesterday I had a treatment at “Hudplejeinstituttet” in Aarhus, and at the same time I got myself “my” kit – for normal/oily skin – and then also the indispensable “Stress positive eye lift”. Now in my luggage – together with our two coloring books, since I hope that for once I will have time to color them;)

Enjoy your evening out there, and remember – just because you’re on vacation, travelling etc. There is NO excuse for not taking care of yourself;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar