Backstage

TRANSFORMERS – YES!

transformers

dsc_1521-01dsc_1516-01

dsc_1478-01

Action og sci-fi… og du tænker – nope, det er ikke noget for Mai Manniche. Der bliver du så overrasket. For jeg er VILD med action, specielt hvis der er vilde special effects. Ja det er faktisk det det handler, vilde   effects og gerne computer animeret af slagsen;) Og lige præcis det er hvad vi ser i filmen “Transformers – The Last Knight” – som jeg var til gallapremiere på i Cinemaxx i tirsdags. Filmen er den femte film i action-serien om robotter, de såkaldte “transformers”. Og jeg kan love dig for der er tju-bang for alle pengene. De vildeste scener og special effects. I love it!

At filmens hovedrolle spilles af lækre Mark Wahlberg – er da også HELT ok;)

Læs mere om filmen HER.

Med mig til gallapremiere var søde Nikita Klæstrup – vi sad klar med 3D-brillerne på. For en rigtig actionfilm skal da selvfølgelig ses i 3D, præcis som man gør i Cinemaxx.

Mit look var sort og råt med en buksedragt fra Vanessa Bruno Athé – spicet op til den røde løber med diamantsmykkerne: Øreringe FANTASIA (11.499DKK) / Ring STAR UP (5599DKK) / Necklace MOONSTRUCK (22.999DKK)

Hår og makeup sat af Malene Windekilde fra The Powder Room.

ENGLISH

Action and sci-fi… And you think – nope it’s not for Mai Manniche. But let me surprise you, I LOVE action – especially if the special effects are more than crazy;) It’s all about the special effects – and that’s exactly what we get in the action movie “Transformers – The Last Knight” which I went for the gallapremiere of in Cinemaxx last tuesday. Transformers – The Last Knight is the fifth movie about the transformers, and it’s as crazy as the others where. Throughout the whole movie we’re being entertained with crazy action scenes and special effects as they can only create them i Hollywood. So cool!

The fact that super hot Mark Wahlberg plays the leading role… Well thank you;)

Read more about the movie HERE.

With me for the gallapremiere was sweet Nikita Klæstrup – and we where SO ready to see the movie wearing 3D-glasses. YES a real action movie needs to be seen in 3D – as we did in Cinemaxx.

My look was black and edgy – wearing a black jumpsuit from Vanessa Bruno Athé, spiced up with diamond jewellery for the red carpet: Earrings FANTASIA (1567 EURO) / Necklace MOONSTRUCK (3135 EURO) / Ring STAR UP (763 EURO)

Hair and makeup by Malene Windekilde / The Powder Room

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar