Backstage

DATE OR NOT TO DARE?

dsc_1408-01

dsc_1430-01

Jeg er helt med på det. Det kræver, at man går på dates for at finde den rette mand. Men come on – vi (læs: JEG) gider ikke rende på tonsvis af dates for at finde “ham”. Derfor ty’r jeg gerne til alternative former – eller dvs så alternativt er det jo egentlig ikke. Det kaldes FACEBOOK. For ja, hvis jeg har mødt en mand jeg tænker kunne være noget (jeg er meget intuitiv), så har jeg absolut intet problem med at efterlyse ham på Facebook. Hvad er problemet? Tænk over hvad der bliver lagt på af diverse opråb, statements og ikke mindst totalt ligegyldige madbilleder. Så er det vel sjovere med en kærlighedsjagt – ikk’ sandt? Og Jer der mener det er desperat? Rend mig… Så nemt kan det siges;)

Kort sagt, spørgsmålet er nu – er det DIG der er den søde (lækre) mand fra FitnessDK? 😉

Nåååå ja HVIS jeg finder ham (eller en anden interessant) og skal på date? Jamen så vil jeg hoppe i et look a la det her – stærkt, feminint og enkelt, med kant. Sættet er fra Pierre Balmain og smykker er et miks af forgyldt sølv med hvide topas ædelsten og sort sølv med diamanter og hvid topas ædelsten. Lækkert og chikt.

Øreringe FACETTED CIRCLE (999DKK) / Necklace MEDALION GLAM (2199DKK) / Ring TWISTED GEM (1499DKK) / Ring SUPERIOR WHITE (4199DKK) / Ring LEAF (7299DKK)

ENGLISH

I’m now it. I takes a date to find out if the man is worth spending time with. But come on – we (read: I) don’t wanna go on a million dates to find “him”. That’s why I don’t have single doubts about using alternative ways to find a man I’ve meet and found interesting. Well, not so alternative – it’s called FACEBOOK. Yes, if I’ve met a man I think could have the potential for a date – and I’m very intuitive – then I don’t have any problems whatsoever to search for him on Facebook, describing him and hopefully finding him with the help from my network. What’s the problem? Think about how many statements – some more important than others…. – being written on Facebook, boring and totally trivial food pictures etc. In my world I think it’s more fun with a love search. Don’t you? And my answer for this thinking it’s desperate? Get a grip..

So in short, are YOU the hot and very nice guy I met earlier this week at Fitness DK? 😉

Oooooh yes, if I find this guy (or another interesting guy) – I would wear a look like this for the date. It’s hot, powerful, strong and edgy. The set is from Pierre Balmain – and the jewellery is a mix of gold-plated silver with white topaz precious stones + black silver with diamonds and white topaz precious stones. So cool – so chik.

Earrings FACETTED CIRCLE (136 EURO) / Necklace MEDALION GLAM (300 EURO) / Ring TWISTED GEM (204 EURO) / Ring LEAF (995 EURO) / Ring SUPERIOR WHITE (572 EURO)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar