Backstage

MY HEART

dsc_0807-01

Kærlighed… en svær størrelse. Og så alligevel ikke. For kærlighed er egentligt meget enkelt – kærlighed er det der gør livet værd at leve. Kærligheden fra og til familie, venner, arbejde og livet… Kærligheden med en mand, den er dog ikke helt nem – i hvert fald ikke for mig. Hvorfor? Fordi jeg ikke vil lade mig nøjes. Jeg er klar over, at jeg stiller store krav, jeg ved hvad jeg vil have – og hvad jeg ikke vil have. Tror jeg da i hvert fald. Som offentlig person, bliver jeg gang på gang på gang på gang (…..) spurgt af diverse journalister om “nyt i kærlighedslivet”… Jeg må hver gang svare “at, nej – der er intet nyt”. Og hver gang tænker jeg, at de må tro jeg er en af jordens kedeligste kvinder… Men altså, det er jo selvfølgelig ikke helt sandt, at der ikke er noget nyt. For selvfølgelig sker der noget på kærlighedsfronten og guder skal vide jeg får rigtig mange invitationer til dates og det der er værre… Men guderne ved så også, at jeg takker nej tak til stort set alle. Enkelte takker jeg ja til og enkelte andre møder jeg på min vej og bliver interesseret i. Som ortopæd-kirugen I måske husker;) For nylig troede jeg så, at jeg måske havde fundet en der potentielt kunne være mere. Vi flirtede og jeg er som jeg er, jeg er på. Som i meget på – jeg ORKER ikke noget spil. Gør i? Flirten endte og det med den venlige besked fra flirten: “mænd er jagere og kvinden hans bytte”….. OMG jeg var i chok og er det fortsat. Jeg er IKKE nogens bytte. Fy føj da – sikke en approach til et kærlighedsforhold. I min verden er et kærlighedsforhold et ligeværdigt forhold mellem to mennesker – vi er ens for hinanden. Ergo, jeg er ikke et bytte. Ligesom modparten heller ikke er et bytte. Jeg skrev dette på facebook og de fleste bakkede mig op. Nogle få skrev dig, at det er manden og kvindens urinstinkt med et jægere/bytte forhold, og vi bare kan se hvad de gør i dyreverden. ØØØH JA, der spiser edderkoppehunnen også manden – skal vi så også det? Næppe, og jeg tror ikke flirten vil smage mig;)

Anyways det jeg vil sige med dette blogindlæg er, at kærligheden er fantastisk – mænd er fantastiske og der er rigtig mange dejlige af slagsen derude. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Jeg lover også jeg selv er åben for at finde den rette af slagsen til mig. Jeg kan dog garantere for, at den mand jeg finder – han ved jeg vil have ham – ligesom jeg vil vide det modsatte. Det er min drivkraft at være bevidst – præcis den samme tankegang der gør at jeg er hvor jeg er i min forretning. Jeg er utålmodig, nysgerrig og målrettet – ift livet, kærligheden og arbejdet. Og tak for det – tak Mai;)

ENGLISH

Love… Love is all that matters. Love is actually quite simple – love is what makes life worth living. Love from and for your family, friends, work and your life. Love with a man… Well that’s not so easy – at least not in my case. Why? Because I don’t want to “just” have a man in my life. I’m aware that I expect a lot from a man – but sorry to say, I expect a lot from my life. I don’t want to “just settle”. I know what I want, and what I don’t want. Well, at least I think I do;) As a public person I’m often (as in VERY often) being asked by journalists about “any news in my love life”… Each time my reply is the same “nothing new at the moment” – and everytime I think, that they must think I’m the most boring woman in this world, when it comes to love. Surprise surprise, it’s not the full truth I’m telling. Of course there is news from my love life. I’m of course dating, seeing men and the journalists should know just HOW many daily offers I get for a cup of coffee or things that are worse. But most of them I reject. But some I do of course accept – but so far none has been any further succes. Apart from the date invitations I do also meet men through my network, and recently I met a guy who I thought had potential. We started flirting and as in any other aspect of life, when I’m into something. I’m into it. The flirt ended with the “nice” words from the guy saying “that I should remember, guys are hunters and the women is their prey”…. WHAT?! Let me make it clear – I’m NO ONES prey, that’s for sure. I my understanding of love, the man and the woman are equal for each other – as in any other aspect of life. I wrote this at Facebook, and of course I had mainly backing – but a few wrote though that it’s the “nature” of the man and woman, that the man is the hunter – the women is their prey and that we should take a look at the animal world. Okay, so should we eat our man – exactly as the spider women does? Well, I don’t think my flirt would taste me THAAT good;)

Anyways, what I want to say with this blogpost is, that love is amazing. Men are amazing and there is so many amazing men our there. I’m not in doubt of this – and I’m also sure there is the right one for me. Also, the man who’s there for me – he will know it right away, just as I expect to know it from him. I do not want to play any game, and for god sake, I don’t want to be his prey. I want to be his woman – and he should be my man, we’re equal with each other. It’s in my genes, it’s my drive to be aware of what I want. This is exactly what drives me in any other aspects of my life – being the reason why I manage to do what I do. I’m impatient, curious and focused. And I don’t accept any bullshit – sorry to say. This is my drive in my life, love and everything. And thank you – THANK YOU, Mai for this;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar