Backstage

OOOH SONY …

received_10154373480732610-01

dsc_4042-01

sony

Hvad har enhver kvinde brug for? En rigtig god smartphone – så vi ALTID kan tage de lækreste billeder, tjekke mails og lige ordne verdenssituationen. På farten selvfølgelig;) Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er og bliver total fan af Sony smartphones. De er super nemme at bruge – læs: MEGET brugervenlige – har de klart bedste mobilkameraer på markedet og og og – så er de kendt for deres super lækre designs. Iphone go home;)

Nu er der så kommet endnu en lækker nyhed til Sony-familien af smartphones, nemlig den nye Sony Xperia XZ Premium. Da jeg læste om denne, skulle jeg da straks bestille en sådan en af slagsen – og fik den forrige uge. Og sikke en lækkerhed. Jeg bestilte den selvfølgelig i Luminous Chrome med spejleffekt, man er vel kvinde og det er smart med spejleffekt når der tages selfies;) Den fås også i bronze og sort – alle tre er super lækre.

Hvad kan den så? En hel del. Udover dens lækre design (der er beskyttet med Gorilla Glass 5 på både for- og bagside), så er den udstyret med verdens første 4K HDR-display der giver en vild skarphed, lækre farver og kontraster. Kameraet er 19 megapixels (Iphone 7plus har til sammenligning et 12 megapixels kamera) og tager super lækre og skarpe billeder. Det er der ingen tvivl om.

Ift de praktiske detaljer, så holder batteriet super godt – det fik jeg virkelig testet da jeg sidste uge lavede TV-optagelser fire dage i træk. Fra morgen til aften, og telefonen holdt fint på batteriet, på trods af den flittigt blev brugt til fotos etc. Så sædvanen tro er batteriet på en Sony smartphone helt i top.

Telefonen er også IP65/68 beskyttet, hvilket vil sige at den er støvtæt og modstandsdygtighed overfor vandstråler ved lavt tryk i tre minutter. I praksis betyder det, at telefonen kan skylles under vandhanen – hvis jeg skulle få lyst til det;)

Udover de her features er der en hel del andet lir, bla. fingeraftrykslæser, hurtig processor etc. Kort sagt Sony Xperia XZ Premium er som nyeste smartphone på stammen – og Sonys til dato bedste topmodel – helt klart anbefalelsesværdig. Jeg er fan – og lad mig sige det sådan, da jeg sidste uge optog TV med tre meget teknisk bevidste mænd (jeg må desværre ikke afsløre hvem) – det blev selv de overbevist om Sony fremfor enhver anden…. Just say’in;)

Læs mere om Sony Xperia XZ Premium HER.

ENGLISH

So, what do a real woman need? A really good smartphone – to capture her daily pictures, read her emails and solve the world situation. On the go – of course;) It’s no secret, that I’m totally addicted to Sony’s smartphones – they are easy to use, super cool designs and have the best smartphone cameras on the market. For sure. Iphone go home;)

And now there’s a new one at the market – the new Sony Xperia XZ Premium. When I read about it, I had to order it right away, it sounded amazing. Last week I received my new Sony Xperia XZ Premium in the color Luminous Chrome, having mirror effect – perfect for a woman taking her daily selfies;) It’s also available in black and bronze – but the Luminous is my favourite;)

So what it can? Quite a lot. Apart from it’s super cool design (being protected by Gorilla Glass 5 on both back and front), it’s having the worlds first 4K HDR-display giving an unique viewing experience with astonishing color, clarity and contrast. It’s camera is 19 megapixels (in comparison Iphone 7 plus is 12 megapixels….) and it delivers stunning image quality – even in low lights.

Regarding the practical qualities – it’s battery is very strong, which I really got to test last week making TV four days in a row. From morning till night – and the phone was still with battery, even though I used it quite a lot. So like any other Sony smartphone the battery is super good.

The phone is also water-resistant and dust-proof.

Apart from these features there’s so many other cool features – such as fingerprint-reader, fast processor etc. In short this new Sony Xperia XZ Premium is for sure an smartphone to recommend. I’m fan – and let me say it, last week making the TV show with three very technical men, Sony got three new fans. It didn’t take them long to see and understand why Sony is for sure the best supplier on smartphones on the market. Just say’in;)

Read more about the new Sony Xperia XZ Premium HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar