WONDER WOMAN - YES!

My coach – my passion

dsc_0566-01

dsc_0510-01

skaermbillede-2017-06-02-kl-19-26-38

Mød Susanne Frandsen. Hun gør en forskel. Det har hun gjort for mig. Kort fortalt har jeg længe gået med en bevidsthed om, at jeg både som leder/virksomhedsejer – og ift min private udvikling, vil have stor glæde af en coach. Dog ikke bare hvem som helst – det skulle være den rette. For nogle måneder siden læste jeg en artikel i Alt for Damerne – hvilket jeg ellers meget sjældent får tid til. Men der var en mening med, at jeg skulle læse denne artikel. Den var skrevet af Susanne Frandsen og omhandlede det, at få mere glæde og overskud i hverdagen, at finde sin passion og holde fokus på det positive. For så vidt emner der i forvejen er mit fokus, jeg er meget bevidst om, at jeg er glad i mit arbejde, værdsætter min hverdag og holder fokus på det positive. Alligevel kunne jeg mærke, at jeg havde brug for at blive bedre til at prioritere, udvikle mig og ikke mindst forbedre mit lederskab. At jeg i min personlige “bagage” havde nogle issues, der spændte ben ift nogle af mine beslutninger og påvirkede mig negativt. Susannes artikel fangede mig på et splitsekund – jeg mailede hende straks og sad få uger efter i stolen hos hende. Og det var “kærlighed ved første session” – hvis man kan sige det sådan. De sidste måneder har jeg været hos Susanne med nogle ugers mellemrum og jeg kan klart mærke en forskel. Jeg er mere bevidst om min passion, min rolle ift at være leder og hvordan jeg håndterer det – og ikke mindst mit samspil med familie og venner, og vigtigst af alt: mit samspil med mig selv. De nærmere detaljer holder jeg for mig selv, men jeg kan love dig for én ting – Susanne ved hvad hun snakker om.

Susanne har klinik i Skanderborg, men kommer også til København – bla. har min mor, bror og jeg netop startet et ledelsesudviklingsforløb med hende – og om nogle uger har vi besøg af Susanne på vores medarbejderworkshop, med fokus på teamarbejde og udvikling af vores styrker.

Hvem Susanne er? Hun er en meget “blandet” og helt perfekt bolsjebutik af uddannelser – lige fra en cand.merc i Strategi og ledelse samt erhvervspsykologi – til clairvoyant og Reiki Healer. Dvs hun er både fagligt funderet i litteraturen og med øje for det alternative. Hun har også skrevet flere bøger, bla. “Direktørmanualen” der sætter fokus på ledelse med hjertet. At lede med hjertet, at styre efter sine passioner og at være til stede – at være “human being” fremfor “human doing”, er helt afgørende i Susannes sessioner. Hun opelsker den feminine side – som alle både mænd og kvinder har. Hun sætter fokus på det personlige lederskab og hvordan vi udlever vores fulde potentiale. Om jeg udlever mit fulde potentiale? Jeg kan sige at med Susannes hjælp er jeg godt på vej – og jeg er vild med det;) OBS – Susanne tager ALLE folk ind der gerne vil være direktør i eget liv – dvs man behøver ikke være leder. Men du behøver ville DIT liv;) Og hvem gør ikke det….

Læs mere om Susanne Frandsen HER.

Læs artiklen i Alt for Damerne HER.

ENGLISH

Let me introduce for you Susanne Frandsen. She makes a difference. She’s made a difference for me. In short I had for a long period had the feeling that I needed a coach to develop my skills as an leader/businessowner and also on my personal issues I needed some coaching. But I new that I would not go for anyone, I could and can not just look at google and find the perfect coach. I new it would come to me when I met the right one. And I “met” her when reading an article in the Danish magazine “Alt for Damerne” a few months ago. It’s very rare for me to have the time for reading any articles, but there must have been a meaning with this one. Right away I got attracted to it, and it’s focus on how to find your inner passion and be positive. Something I’m already aware of – but knew I could be better and stronger in. The article was written by Susanne Frandsen, and I immediately found her webpage and sended her an email. A few weeks after I had the first session with her. And I must say – it was “love at first session” if I can say that… The last months I’ve been having sessions with Susanne approx once a month, and for sure it’s made a difference for me. I’m more aware about my passions in life, how to handle tough situations – and also how to navigate around situations that feels to hard on stubborn to pass. Both with regards to my worklife and personal life. I’m more aware about my connections to my family, friends and employers. And most importantly myself. The more specific details I will keep for myself – but I’ll promise you one thing, Susanne knows what she’s talking about.

Susanne has her clinic in Skanderborg, but she’s often coming to Copenhagen. Actually my mother, brother and I have started an management course with her, and she’s then coming for our office in Copenhagen. I a few weeks we’ve also invited her for an employer day, where she will be hosting an course about teamwork and how to develop our strengths.

So who is Susanne? She’s an perfect mixture of educations – from an MSc in Strategy and Management, degree in industrial psychology to clairvoyant and Reika Healer. Meaning she has an eye for both the professional and alternative world. She’s also written books focusing on leadership with the heart. To lead with the heart, to guide after ones passions and be present in the present – to be “human being” instead of “human doing” is totally essential in Susannes approach to her coaching sessions. She’s focusing on our feminine side, which both men and women has. She’s focusing on our personal leadership and how we live out our full potential. If I live my full potential? Well, with the help of Susanne I’m on my way – and loving it:) OBS – Susanne is there for anyone wanting to be manager in ones life – so you don’t need to be a leader to have sessions with her. But you need to want to be an leader in YOUR life – who who doesn’t want that;)

Read more about Susanne Frandsen HERE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WONDER WOMAN - YES!