CELEBRATE YOUR MOM

MY ADDICTION…

dsc_3349-01

Det her billede siger ALT – jeg er afhængig…. af mine hudplejeprodukter fra Dermalogica. De er og bliver det bedste for mig, og helt sikkert også for dig. Hvorfor? Fordi de ved hvad de laver. Bag Dermalogica står den amerikanske kosmetolog Jane Wurwand, der i 1986 grundlagde Dermalogica ud fra visionen om, at hudpleje handler om sundhed – ikke skønhed. Dvs alle produkterne skal være gode for huden og ikke “bare” få den til at shine…. Konceptet bag Dermalogica er desuden, at ikke én hud er ens. For at sikre at man får den korrekte hudpleje, får enhver ny kunde derfor altid lavet en såkaldt “Face Mapping” og så tilpasset hudplejen herefter. Det fik jeg selv da jeg for nogle år siden startede med Dermalogica – og det er den samme rutine jeg kører med i dag. To gange dagligt (morgen og aften) bruger jeg 8 step/produkter, og JA det virker. Oprindeligt da jeg blev “Face Mapped” var det syv step, men sidste år udkom den geniale “Phyto Replenish Oil“, som hurtigt blev en del af min rutine. Nu er der så kommet endnu et uundværligt produkt – nemlig “Stress Positive Eye Lift“, der fjerner de sorte og hævede rander under øjnene – som vi jo alle kender. Jeg gør i hvert fald;) Jeg har nu brugt den et par dage (den kom ud d. 1 maj) og ja, den virker. Den mindsker markant de sorte rander, og så er den super dejlig at påføre. Jeg bruger den om aftenen, efter at jeg har afrenset min hud og inden jeg kommer resten af mine cremer etc på. Jeg lader den først sidde et par minutter som maske og bagefter masserer jeg den ind i huden med Dermalogicas tretrins-massageteknik. Enkelt, nemt og med resultater. Præcis som vi kvinder kan li’ det, ikk:)

Min samlede hudpleje? Den kan du se herunder:

Vask/rens:

Hydrering/creme

OG nu bruger jeg så også om aftenen inden “Phyto Replenish Oil” – “Stress Positive Eye Lift“.

Om det tager lang tid at gennemgå mine step hver morgen og aften? Nope, det tager kun et par minutter og før alverden til forskel. Har ejg meget travlt så lader jeg ikke den nye “Stress Positive Eye Lift” sidde på i nogle minutter, men masserer den hurtigt ind og så videre i steps’ene.

Derudover bruger jeg også dagligt  Body Hydrating Cream til kroppen, Invigorating Shave Gel til barbering (sikrer der ikke kommer røde knopper…) og Environmental Control Deodorant. OG så to gange om ugen vasker jeg mit hår med Daily Cleansing Shampoo + Daily Conditioning Rinse.

YES baby – pas på din hud, med de rigtige produkter. Præcis som mig.

ENGLISH

I think this picture says everything – I’m addicted. As in TOTALLY addicted. For what? For my skincare from Dermalogica. It’s without a doubt the best products for me – and for sure for you also. Why? Because they know what they’re doing. Behind Dermalogica is skin therapist Jane Wurwand, who established Dermalogica in 1986 based on her vision of a  skincare brand embracing her belief of skin health opposed to “beauty” – e.g. all products should be good for you skin, not “only” making it shine. Another important aspect of the vision behind Dermalogica is, that we are all different, and our skin is also. Therefore each client is being “Face Mapped” when starting using Dermalogica, to make sure it’s the right products they are being recommended to use. I was myself “Face Mapped” when I started using Dermalogica a few years ago – and it’s the same routine I’m using twice a day. Only addition for my routine was last years “Phyto Replenish Oil“. AND now the new “Stress Positive Eye Lift” is a part of my routine in the night. This amazing product just came out, and it moves the stress symptoms – e.g the undereye bags, puffiness and dark circles. I’ve now used it a few days (it came out the 1st of may) – and YES it works. I’m using it in the night, after I’e cleansed my skin – before I’m adding moist. First I’m applying it under my eyes, leaving it on as a mask for a few minutes – and thereafter I’m massaging it into the skin. So easy, so perfect, so good.

My daily skincare? See hereunder:

Cleanse:

Hydration / Cream

AND then I’m now also using the “Stress Positive Eye Lift” each night after cleansing the skin, before adding “Phyto Replenish Oil“.

And YES, I’m doing this both moorning and evenings, it only takes me 2 minutes. For my body I’m using the Body Hydrating Cream, for shaving I’m using the Invigorating Shave Gel (makes sure I don’t get any red spots…..) and then finally the Environmental Control Deodorant makes me smell good all day long. Two times a week I’m washing my hair with Daily Cleansing Shampoo + Daily Conditioning Rinse.

YES baby, taking care of your skin is very important – so do as me, use the best products for YOU:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELEBRATE YOUR MOM