JOIN MY PARTY

HKH Prinsesse Marie – wearing JEWLSCPH

dsc_3257-01

skaermbillede-2017-05-04-kl-13-17-56

Jeg er SÅ stolt, det må man gerne være ikk:) Dagens ugeblade er nemlig spækket med billeder af H.K.H. Prinsesse Marie, der smukt bærer vores ATHENE MARQUISE diamantøreringe med 1.82 carat single-cut diamanter (19.099 kr.). Prinsesse Marie bar øreringene til en smuk forårskjole, da hun forleden sammen med H.K.H. Prins Joachim deltog i en stor velgørenhedsgalla for Make-A-Wish Ønskefonden på Den Kongelige Skydebane Sølyst.

ENGLISH

I’m SO proud – and that’s OK, right:) Todays weekly magazines are loaded with pictures of H.R.H. Princess Marie wearing our amazing ATHENE MARQUISE diamond earrings with 1.82 carat single-cut diamonds (2603 EURO). They look amazing at her – and I’m SO SO proud.  HRH Princess Marie was wearing the earrings when she attended a big charity dinner last week at Restaurant “Sølyst” for Make-A-Wish foundation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOIN MY PARTY