Smykkestyling

HRH PRINCESS ISABELLA – wearing JEWLSCPH

jewlscph-horse-shoe-smykke-paa-prinsesse-isabella-fotograf-peter-dahlerup-ved-fredensborg-slot-kirketrappen

img_0376_highres img_0399_highres

Det ligger i generne – at have god stil:) H.K.H. Prinsesse Isabella har samme gode stil som hendes mor H.K.H. Kronprinsesse Mary – som jeg er meget stolt af, at vi ofte ser bære JEWLSCPH smykker. H.K.H. Prinsesse Isabella har tidligere båret en hjertehalskæde fra os – i weekenden bar hun endnu et smukt smykke fra os…. I lørdags fejrede hele den royale familie H.K.H. Prins Felix’ konfirmation i Fredensborg Slotskirke, og her bar prinsessen vores smukke HORSES FOR LUCK halskæde i sølv med hvid topas ædelsten (925 kr.) – en kollektion jeg har designet i samarbejde med Tina Lund. Den yndige prinsesse var smuk og elegant – præcis som hendes mor H.K.H. Kronprinsesse Mary. Halskæden er perfekt til prinsessen og andre piger (særligt dem der elsker heste) i hendes alder – den sidder smukt til halsen og kan bruges både til pænt brug, men også i skolen og til en hverdag med fuld fart på. Til halskæden er der både øreringe og armbånd, samt ring – og den fås også i forgyldt sølv, sort sølv og uden hvide topas ædelsten. Priser fra 475 kr. Se alle HORSES for LUCK smykkerne HER.

Det skønne foto herover hvor I ser prinsessen bære halskæden – er taget af fotograf Peter Dahlerup, der spottede halskæden himself da han var ude at fotografere konfirmationen. Tak Peter:)

ENGLISH

It’s in the genes – having style:) HRH Princess Isabella has for sure the same good style as her mother HRH Crown Princess Mary – who I’m very proud of is often being spotted in JEWLSCPH jewelry. HRH Princess Isabella has earlier been wearing an heart necklace from us – this weekend she was wearing a new piece of jewelry from us…. Last saturday the royal family celebrated the confirmation of HRH Prince Felix – and for this event HRH Princess Isabella was wearing our HORSES for LUCK necklace in silver with white topaz precious stones (126 EURO) – a collection made in collaboration with horse rider Tina Lund. The beautiful princess looked so chic and elegant – exactly as her mother HRH Crown Princess Mary. The necklace is perfect for the princess and other girls her age (especially those loving horses) – it’s easy for them to wear the necklace when they have to look nice, but also at busy schooldays. Matching the necklace there’s both ear studs, bracelet and ring – and it’s available in both gold-plated silver, black silver and without white topaz precious stones. Prices form 41 EURO. See all HORSES for LUCK jewelry HERE.

The beautiful picture above is taken by photographer Peter Dahlerup – thank you Peter for the lovely picture.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar