Backstage

Hellerup here we come

dsc_1762-01

dsc_1782-01

YEEEEEHA, så kom dagen hvor vi fik nøglerne til butikslokalet på Strandvejen 183, der fra på lørdag d. 1/4 vil funkle med lækre smykker i stride strømme. Om jeg er glad? SÅ glad!!! Inden vi åbner dørene på lørdag for alle Jer dejlige gæster, så skal der dog liiiige laves et par ting eller to – så resten af ugen er der fire håndværkere i gang – under kyndig vejledning af Thomas Jensen, der har Hanse Ejendomme.

På lørdag åbner vi så døren og byder indenfor fra kl 10.00 – og vi fejrer selvfølgelig åbningen med et brag af en fest og har hele ugen frem til d. 8/4 åbningsfest med 20% rabat på alle smykkerne, og byder på bobler, snacks og lækre goodiebags til alle købende gæster (værdi 1000 kr.)

Så kig da lige forbi og fejr åbningen af JEWLSCPH Butik Hellerup – vores tredje butik (de andre to er på Blegdamsvej 104A, Kbh Ø og i Aarhus, Klostergade 3).

OBS: Følg butikken på de sociale medier, og bliv opdateret på gode tilbud, events etc: Instagram: @jewlscph_hellerup / Facebook: Jewlscph Butik Hellerup

Praktisk info:

Åbningstider fra d. 1/4: Mandag – Torsdag kl 11-17.30 / Fredag kl 11-17.30 / Lørdag kl 10-15.

Adresse: Strandvejen 183, 2900 Hellerup

 

ENGLISH

YEEEEHA today I’m one very happy and excited chick – we got the keys for our new store at Strandvejen, which we will open on saturday the 1st of april. But before we can open the door for our sparkling world – a few things has to be done in the store. So the next couple of days not less than four workers will be in the shop under guidance by Thomas Jensen, the owner of “Hanse Ejendomme”. I CAN’T wait to see the result – and open the door on saturday:)

We are of course celebrating the opening, and from saturday the 1st and untill the 8/4 we’re having 20% discount on all jewelry and offers all guests champagne and snacks. Also we’re spoiling all buying guests with a VERY nice goodiebag (value 1000 DKK).

So in short – pop by our new store, I can’t wait to see you there – in our store number three (the other two are at Blegdamsvej 104A, CPH and in Aarhus, Klostergade 3).

OBS: Go follow the store on social medias for events, offers etc: Instagram @jewlscph_hellerup / Facebook: Jewlscph Butik Hellerup

Practical information:

Opening hours from the 1/4: Monday – Thursday 11-17.30 / Friday 11-18.00 / Saturday 10-15.00

Adress: Strandvejen 183, 2900 Hellerup

 

LOOK OF THE DAY

I’m wearing a nice white jacked from Stylein, a sweater from Wolford and cool leggings from Joseph. My jewelry in silver – adding a stunning elegant look: Earrings DIVINE with white moonstone and white topaz (2999 DKK) / Ring ECLIPTIC GLAM with white topaz (4399DKK) / Ring PRECIOUS CIRCLE with white topaz (1899DKK) / Necklace AURA with white topaz (1999DKK)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar