Backstage

CHRISTINA MIKKELSEN – You rock!

skaermbillede-2017-02-12-kl-20-46-10

Normalt blander jeg mig ikke i andres sager, men i sagen om den danske Miss Universe 2016 deltager Christina Mikkelsen kontra Face of Denmark, der står bag kåringen af den danske Miss Universe. Der må jeg blande mig. Det er en horribel sag, der kan siges meget kortfattet. De to bagmænd bag Face of Denmark, Anders Hamilton de Voss og John Paul Hamilton de Voss er gennemført uprofessionelle og hvis nogen skal fratages noget – er det dem der skal fratages rettighederne til at varetage udvælgelsen af den danske Miss Universe. Jeg har selv været dommer for Miss Universe 2015 udvælgelsen, og fra start til slut var det meget uprofessionelt. Der var ikke styr på noget – og da vi på dagen for konkurrencen mødte op inden showet til dommerbriefing, lagde de ud med at der dagen inden havde været en “pre”-udvælgelse…. Øhhh WHAT? Det gjorde jeg selvfølgelig indsigelse mod, men det ville ingen høre tale om. So much said – og showet var en gennemført katastrofe. Anyway alle skal starte et sted og det var deres første år, så jeg sagde ikke mere. Men når jeg efterfølgende hører om denne sag, hvordan de to ikke betaler Christinas flybillet, hvordan de ikke svarer hendes mails og hvordan de i det hele taget opfører sig uprofessionelt, ikke lever op til deres ansvar og nu “fratager” hende sin krone ved at blande en ekskæreste ind. Det er forargerligt og helt utilstedeligt. Der er ingen tvivl – Christina har fuldt fortjent sin krone, har kæmpet flot for at blive Miss Universe World og gjort det rigtig godt. Christina you rock – og thumps up herfra. PS: Christinas kæreste Tahi Wilson er min personlige træner, så jeg har selvfølgelig fuldt det hele på sidelinien og er derfor helt up-to-date med hvad der er sket – og ikke sket.

ENGLISH

Normally I would not interrupt in other peoples affairs, but in the current case about the Danish Miss Universe participant Christina Mikkelsen contra Face of Denmark, the organisation behind the selection of the Danish Miss Universe – I have to. It’s a crazy case, and it can be said very short. The two men behind Face of Denmark, Anders Hamilton de Voss and John Paul Hamilton de Voss are very unprofessional – and if any should have exempted anything – it’s them that should have their rights for Miss Universe exempted. I was myself judge in 2015 for the Danish Miss Universe – and from start to end it was a bad experience. Also, on the day for the show, we all as judges met for a briefing – and there we was told that the day before there had been a pre-final…. Say WHAT? I did of course object against this – but with no result. So much said – and the show itself was a catastrophe – but okay everyone has to start somewhere, and it was their first year hosting the show, so I did not say anything further. But when I now hear about this story, I have to speak up. It’s not okay how they have been treating Christina, not paying her flight-ticket, not answering her emails and all in all behaving badly and not fulfilling their duties as representing Miss Universe. That they even further take her crown – based on some crazy lies about how Christina should be involved with criminality due to an ex-boyfriend. That is simply not ok. There is no doubt Christina deserves her crown and she just did her best competing for the Miss Universe World. So Christina – you have my full support, you rock and thumps up from me. PS: Christinas boyfriend Tahi Wilson is my personal trainer – so I’m totally up-to-date with what have happened – and not.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar