Konkurrencer

SLEEP WITH DR. MANNICHE AND WIN…

dsc_0617-01

Kender du det? Du vender og drejer dig, forsøger at tælle får, drikker varm mælk og hvad du ellers har hørt kan få dig til at falde i søvn. Men intet af det hjælper. Det samme gjaldt for mig – men med hjælp fra Dr. Manniches nye lydbog “Sov med Dr. Manniche” falder jeg nu hurtigt i søvn.

Dr. Manniche – min elskede mor – har altid uanset om vi sad i en flyver eller sov på et larmende hotel midt i New Delhi, kunne falde i søvn på et splitsekund. Det har jeg virkelig misundt hende for, for det kunne jeg ikke. Men det kan jeg nu – med hendes lydbog “Sov med Dr. Manniche”, en intet mindre end G E N I A L lydbog. På bare 6 min falder jeg i den skønneste søvn – jeg lægger mig godt til rette, tænder for lydbogen på min telefon og lader mig guide af Dr. Manniches ord, som tager mig direkte ind i søvnen. Så nu har jeg endelig lært at falde hurtigt i søvn og få min uundværlige skønhedssøvn.

Har du eller nogle du kender problemer med at falde i søvn? Så gør dig selv – eller dem – en tjeneste og køb lydbogen. Den koster 25 kr (normalpris 99 kr.) – og kan købes HER.

NÅÅÅ JA – du kan sørme også deltage i en lille lækker konkurrence, så du samtidig med at du sover godt – ved hjælp af lydbogen – også sover i det lækreste (og fedeste) sengetøj, nemlig det jeg har designet med leopard. Se videoen herunder

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar