PROUD DESIGNER

LANCERINGSEVENT – HORSES for LUCK COLOUR

jewlscph_0119 jewlscph_0025

dsc_0045-01

jewlscph_0345

jewlscph_0063

jewlscph_0343

tina_mai mix

Du har hørt om Tina Lunds og min nye smykkekollektion HORSES for LUCK COLOUR, ikk? Det håber jeg – ellers følger du ikke godt nok med;) Kollektionen er det seneste skud på stammen i vores smykkeserie HORSES for LUCK – og denne nye kollektion består af halskæde, øreringe og ringe beklædt med henholdsvis røde rubiner, grønne smaragder og blå safir ædelsten i sort sølv. Priser fra 3400 kr.

I forbindelse med lanceringen af denne nye smukke – farverige – kollektion inviterede vi forleden til et lækkert lanceringsevent i vores butik på Blegdamsvej 104A, Østerbro. Rigtig mange dejlige glade gæster mødte op – se mange flere billeder fra eventet på FACEBOOK.

Til at forkæle vores gæster havde vi lækre sandwich og kage fra Lauras Bakery, juice fra Frankly Juice og rosé fra I am Rosé. Derudover fik alle vores gæster en propfyldt goodiebag med produkter fra Easis, Morgan Taylor (Unique Nails), Dermalogica, Jane Iredale, Frankly Juice og JEWLSCPH.

TAK til alle sponsorer og tak til alle vores dejlige glade gæster.

Se HORSES for LUCK COLOUR smykkekollektionen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROUD DESIGNER