Backstage

FIFTY SHADES DARKER….. FINALLY;)

fifty01

fifty-01fifty02 fifty03 fifty04

Jaaaa jeg tror da lige på, at rigtig mange godt gad, at have været i mine stilletter i går – for jeg var nemlig til intet mindre end gallapremiere på den længe ventet “FIFTY SHADES DARKER” – dvs nr. 2 i serien om Mr. Grey, Miss Steele og ikke mindst deres kærlighedsforhold. Et forhold med en hel del kinky sex;) Gallapremieren foregik i Imperial og der var i den grad overload af kvinder – wonder why… Inden filmen blev der serveret bobler og snacks – og som introduktion til filmen gik Tina Nikolaisen (chefredaktør på Alt for Damerne) på scenen og holdt en super god “tale” – herunder med ordene om, at det er dejligt det ENDELIG er en mand (Mr. Grey) der gøres til sexobjektet. Det kan så diskuteres om det er Mr. Grey eller Miss Steele der er sexobjektet, men uanset hvad man måtte mene, så er én ting helt sikkert. Der er sex sex sex på lærredet. Faktisk rigtig meget af slagsen. Udover sex er der selvfølgelig også en handling – og selvfølgelig er der også lidt drama. Det er jo Hollywood ikk;) Filmen er god, den er bestemt værd at se – og helt sikkert sammen med en veninde. I får uden tvivl en skøn aften i biffen – ligesom jeg gjorde med min dejlige veninde Stasia.

Læs mere om filmen HER.

På invitationen stod der “mørkt og gerne en maske”. Så jeg bar et sort look med kjole og blazer fra Stasia – samt bukser fra Zara. I stedet for en maske bar jeg den smukke blomsterkrone fra Anne Rani – flot ikk:) Mit hår og makeup stod Malene Windekilde fra The Powder Room bag. Smykkerne var helt enkle diamanter: Øreringe ELEGANCE PURE med singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (8899 kr.) – halskæde PRECIOUS HEART med singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (9649 kr.) – Ring SUPERIOR BLACK med sort onyx og singlecut diamanter i sort sølv og forgyldt sølv (4199kr).

ENGLISH

I’m sure a lot of women would have loved to be in my stilettos last night, since I was invited for the gallapremiere of “FIFTY SHADES DARKER” – the follow-up on “Fifty Shades of Grey”. The movie is all about the love relation between Mr. Grey ans Miss Steele – and whether or nor they succeed in this relation, which involve quite some kinky sex…. The gallapremiere took place at Imperial, and OMG it was loaded with women – I wonder why… Before the movie champagne and snacks was served and as introduction for the movie the editor-in-chief for Alt for Damerne – Tina Nikolaisen – had a very good speech about the movie and also the fact that for once it’s actually the man becoming a sex object. Whether or not you agree on this – it’s certain that this movie is loaded with sex sex sex. AND of course also a storyline – including a bit of drama, after all it’s Hollywood;) The movie is good, and for sure it’s all worth to see – and with a good friend. You will without a doubt have a wonderful girls night out – exactly as I had with my friend Stasia.

Read more about the movie HERE.

On the invitation it said “dark and with a mask”. So I was wearing a dark look with a dress and blazer from Stasia and pants from Zara. Instead of a mask, I wore a flowercrone from Anne Rani – cute, ha;) My hair and makeup was fixed by Malene Windekilde from The Powder Room. The jewelry was very elegant – all diamonds. Earrings ELEGANCE PURE with singlecut diamonds in black silver + 14k gold (1213EURO) – Necklace PRECIOUS HEART with singlecut diamonds in black silver + 14k gold (1315 EURO) – Ring SUPERIOR BLACK with singlecut diamonds and black onyx  in black silver + gold-plated silver (572 EURO).

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar