Backstage

PROUD DESIGNER

hvid

Du har helt sikkert hørt mig sige det igen og igen – jeg går EKSTREMT meget op i, at alle de ædelsten vi bruger i smykkerne er i meget høje kvaliteter – der sammen med ædelmetallerne gør hvert enkelt smykke vidunderligt smukt og ikke mindst holdbart. I går blev jeg bekræftet i, hvor fine kvaliteter vi bruger – og fik understreget hvorfor jeg i tidernes morgen klart besluttede at vi KUN skal bruge ædelsten, selv når det er de helt små af slagsen (hvor andre vil bruge syntetisk zirconia – FØJ). Vi havde nemlig besøg af en af landets dygtigste gemmologer (ekspert i ædelsten), der endda har været med til at udvikle hele retorikken og betegnelserne for smykkebranchens “Blå Bog”. Kort sagt – han ved hvad han snakker om. Vi havde en rigtig god snak og blev bekræftet i, at vi bruger fine ædelsten. Vi havde dog en lille diskussion om, hvorvidt det er korrekt at beskrive hvide topas ædelsten med ordene “…ligner diamanter”. Det mente han ikke, for ja – en diamant er jo noget særligt og enhver kan se, hvad der er en diamant og ikke en diamant…. Da vi senere kiggede på et smykke i en anden sammenhæng og bad ham se på de ædelsten, der sad i smykket, troede han – selv med lup – at det var diamanter. Det var hvide topas ædelsten…. Så den lader vi stå for sig selv – og fastholder at hvide topas ædelsten ligner diamanter – omend det selvfølgelig ikke er diamanter;)

Se alle vores smykker med hvid topas ædelsten HER.

ENGLISH

For sure, you’ve heard me say i before – I’m very focused on ONLY using the highest qualities of precious stones in ALL our jewelry – which combined with the precious metals makes the most beautiful pieces of jewelry – which stays nice and sparkling. Yesterday I was confirmed in how extraordinary high qualities we’re using, and I was even confirmed in why it’s so important that even the small pieces of stones are precious stones – white topaz – and not synthethic zirconia as other brands are using…. We had a visit by one of the countrys best gemmologist (expert i precious stones) – and with him we had a very good talk about precious stones, the importance of the right descriptions etc. and he confirmed us in our  high quality of precious stones. We did though have a miner discussion about our description of white topaz precious stones “looking like diamonds”. An description he doesn’t like – since nothing looks like diamonds.. When we later on asked him to look at one of our designs, he thought the small stones was diamonds – it was white topaz. And he even used a magnifying glass. So this speaks for itself;)

Se all our jewelry with white topaz HERE.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar