WIN WIN WIN

SARAH LOUISE CHRISTIANSEN – GÅ PÅ ANTABUS!

Jeg er netop blevet gjort opmærksom på et meget uforskammet blogindlæg på bloggeren Sarah Louise Christiansens blog. Sarah Louise Christiansen kom i går plørefuld til et event med min veninde Tina Lund i vores butik på Blegdamsvej. Hendes opførsel var helt utilstedelig og meget pinlig. At hun så efterfølgende vælger at svine mig, eventet og vores gæster til. Det er en opførsel jeg ikke forstår.

Et godt råd til Sarah Louise Christiansen: gå på antabus og opfør dig ordentligt fremover. Har du ikke noget godt at sige om dem du besøger, så bliv væk.

Som min elskede mormor altid sagde:

“Har du et ærligt vennesind

Så vær velkommen og gak ind

Men vil du siden rakke værten ned

Der er der ingen rum for dig

Vend hurtigt om og gå din vej.”

10 kommentarer

 • Linda

  Bum! Tænker du faktisk slipper meget godt fra dette indlæg. Anbefalingen om antabus kunne man måske godt være foruden, men forstår sgi godt at du har behov for at sige fra – og ja, hvorfor dukke op til et event man føler man er for god til?

  Anyway! Tillykke med den nye kollektion – og glæd dig over at du er kendt for andet end intriger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  forstår slet ikke hvor at Sarah har svinet dig eller dit event til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Du har hvertfald fået skabt noget reklame om dine smykker. Måske er det meningen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Øøøh næppe, den her slags kan jeg love dig for jeg gerne er foruden. Jeg kan ikke rigtig se det positive i at blive svinet til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg medgiver det har været en træls situation. Men at den skal ende på forsiden af EB, at man skal slynge om sig med antabus anbefalinger og andre nedsættende kommentarer er da seriøst ikke i orden. Kunne I ikke have taget det over en SMS. Som andre civile ikke kendte gør. Men dårlig reklame er da bedre end ingen reklame. For jeres alle sammens blogs og smykker!

  Bare fordi andre opfører sig råddent behøver man forresten ikke selv gøre det. Bare et godt råd i disse Trump dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Jeg er helt enig i at det ikke er noget der bør ende på forsiden af EB. Men omvendt vil jeg ikke finde mig i at hun sviner mig/os til på den måde – og giver selvfølgelig svar på tiltale. Hvad EB så vælger at bringe, det er jeg ikke herre over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er pinligt, og super synd at du og din virksomhed bliver forbundet til den slags mudderkastning fra Sarahs side.
  Andet er der vist ikke at sige til det.
  Held og lykke med den nye kollektion. Den er bare så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Ja tak, det er pinligt at et voksent menneske kan opføre sig sådan. Og sjovt nok lægger hun et billede på med et item fra vores goodiebags. Dem var hun ikke for fin til at få én af… Og tak – jeg er også vild med den nye kollektion:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara Nielsen

  I denne sammenhæng, når det gælder et event omkring lanceringen af en smykkeserie, synes jeg det er rigtig synd at fokus helt forsvinder, på det oprindelige formål, nemlig at skabe en hyggelig oplevelse. Jeg vil stadig vove at påstå, at den bedste medicin imod højtråbende tåber, er ikke at værdige dem nogen former for opmærksomhed, at tie det ihjel, som sagt, så er dårlig opmærksomhed altid bedre end ingen opmærksomhed. Hvad der er sket, er egentlig ret ligegyldigt, man kan vælge at optræde som en dame, og ignorere dem, der ikke formår at føre sig, som en dame bør.Den slags bør man ignorere iskoldt. Du ved formentlig med dig selv, hvem du er, og hvad du indeholder, og hvad du har at byde på. Hvil i dit indre, og lad andres dårlige opførsel passere upåagtet hen. Du skal se, når pågældende person opdager at hun ikke kan promovere sig selv, via andre, ja, så er det hele ikke længere interessant. Held og lykke;-)Og tillykke med smykkeserien;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Manniche

   Enig i at noget skal ties ihjel, men omvendt vil jeg heller ikke finde mig i at blive svinet til på den måde – af en der var gæst til et lukket event. Det er så uforskammet og pinligt – jeg har aldrig oplevet noget lignende. Desværre. Og tak – er også meget stolt af vores nye kollektion:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN WIN WIN