Backstage

MY PARTNER….

dsc_6590-01

sony

Det er meget få ting jeg har svært ved at undvære – men én af de få ting, er min absolut helt uundværlige SONY smartphone. Jeg har ALTID min mobil med mig, så jeg kan tjekke mails, sociale medier, lave noter og ikke mindst skyde lækre fotos på min vej. Jeg har gennem de sidste par år haft forskellige SONY modeller – og da de sidste år kom med den nyeste topmodel, nemlig Xperia X Performance, så måtte jeg selvfølgelig også eje den. Jeg fik mig én i sort – men men men nu har jeg udskiftet til en forårslækker farve, nemlig den smukke ROSE GOLD, der byder foråret velkommen.

Hvorfor jeg er så vild med SONY? Det er meget meget simpelt – fordi de simpelthen laver de absolut bedste smartphones på markedet. Og JA jeg har haft Iphones – og været afhængig af dem. Men det var før jeg fandt ud af, hvor godt Sony har styr på deres smartphones og ikke mindst kameraerne på dem. For der og bliver INGEN tvivl, SONY har de bedste mobilkameraer på markedet. Det er der efterhånden også et par stykker på min vej, der har måtte erkende. For når jeg viser dem mit billede kontra deres (tager med enhver anden smartphone), ja så er der ingen tvivl. Selv Linse blev overbevist på et splitsekund…. Min nye Xperia X Performance har da også et 23MP kamera – til sammenligning har Iphone 7 et 12MP kamera. Den lader vi stå lidt for sig selv…..

Derudover har min Xperia X Performance også et super godt batteri med en lang levetid, hvilket har stor betydning i en travl hverdag, ikke mindst fordi jeg bruger telefonen så meget. Så går det simpelthen ikke, at batteriet løber tør i løbet af et par timer…. OG så er den vandtæt – ret vigtig pointe for de af Jer, der har prøvet at få en telefon ødelagt i regnvejr.

Sidst men absolut ikke mindst, så er designet af en SONY simpelthen 10 mil foran andre smartphones, inklusiv en Iphone. Min SONY Xperia X performance ligger godt i hånden og signalerer stil, stil og atter stil.

Prøv den selv – du vil ikke fortryde det et splitsekund, men takke mig bagefter… Læs mere HER.

OBS: De af Jer der ligesom mig arbejder på MAC – no worries, den synkroniserer præcis lige så smart som en Iphone gør, eneste forskel er, at du bruger Google Calender frem for Icalender. Pretty smart;)

ENGLISH

It’s very limited items I really can’t live without – but one of them is my smartphone, my SONY. I’m always having my SONY with me – so I can check my emails, social medias, write notes and take the best pictures. Throughout the last couple of years I’ve had different models from SONY – and last year when they introduces their topmodel SONY Xperia X Performance I had to get myself one of those. I got the black one, and now I’ve just spoiled myself with a new one in ROSE GOLD, welcoming the spring. Amazing color.

So why am I so happy with my SONY? It’s very simpel, it’s simply the best smartphone availabe on the market. And YES, I have tried Iphones, and been addicted to those. But that was before I learned about SONY and how great they are – especially their cameras. And there is NO doubt the cameras on SONYS smartphones are simply the best. My Xperia X performance have an 23MP camera – and Iphone 7 has an 7MP camera…

Also the battery is very good and longlasting on a SONY – which is very important in a busy day. AND it’s water-resistant – an important fact for those of you who’ve tried having an telephone destroyed in a rainy day.

Finally – but not least – I think the design of SONY’s smartphones, and especially the Xperia X Performance – is so much more nicer than any other smartphone. It’s slim, soft and hot – I LOVE it, it’s so stylish.

So in short – do try this smartphone, I’m telling you – you’re not goint to regret it, but thank me. Read more HERE.

OOOH yes and if you’re just as addicted to using MAC as me – no worries, it synchronizes exactly as easy as an Iphone. Only difference is that you use Google Calendar instead of ICalender;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar