Smykkestyling

PURPLE RAIN

dsc_6576-01 _20170115_155243

Lilla ametyst? YES, den er fantastisk – og super smuk til alle nuancer, lige fra grøn til pink og selvfølgelig også smuk til grå, sort og beige nuancer. Kort sagt – den er FAB. Ametysten er kendetegnet ved det smukke lilla transparente skær, helt unik og meget klædelig. Jeg har i min kollektion en del designs med lilla ametyst kombineret med forgyldt sølv – et feminint og smukt look.

Se alle vores smykker med ametyst HER.

OG se dagens LIVE video hvor jeg fortæller meget mere om den smukke ametyst – og hvorfor der ikke er noget der hedder “halv”-ædelsten…

ENGLISH

Purple amethyst… An AMAZING precious stone, with the most beautiful purple color – which can be styled with colors from green to pink, and of course also looking stunning matching beige, brown, grey and black. It’s amazing! In my collection I’ve made quite a few designs with amethyst – especially combined with gold-plated silver, since this match is so so elegant and classy.

See all our jewellery with amethyst HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar