BE SMART - INVEST

SMALL TOWN KILLERS – DRÆBERNE FRA NIBE

draeberne01 draeberne02

dsc_6476-01

draeberne

dsc_6460-01

dsc_6245-01

Okay, vi har måske alle en enkelt gang eller to ønsket os, at nogle særligt irriterende mennesker, ville forsvinde ud af vores liv. Men at vi ligefrem har ønsket dem døde…. Det har de færreste nok – trods alt. Ikke desto mindre er det præcis det filmen “Dræberne fra Nibe” handler om – en dansk komedie af Ole Bornedal, som jeg i går (onsdag) var inviteret til gallapremiere på i Imperial. Filmen handler om de to ægtemænd – og håndværkere – Edward og Ib, der vil skilles fra deres hustruer, men finder ud af, at det vil ruinere dem…. Derfor bestiller de i en brandert en lejemorder – Igor – men glemmer lidt, at der ikke er fortrydelsesret på den slags bestillinger. Igor kommer til Nibe, og de to herrer får hurtigt deres sjov med en fuld russisk lejemorder…. Men får Igor så myrdet de to hustruer, eller hvad sker der?  Svaret på det må du se selv ind og se filmen for. Et er dog sikkert, nemlig at du får et godt grin med på vejen;) Og måske du også ud af, at græsset IKKE er grønnere på den anden side, OG det ikke er ønskværdigt at bestille en lejemorder;)

Filmens hovedroller spilles af Nicolas Bro, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne og Lena Maria Christensen – fire af Danmarks bedste skuespillere og det er da også i den grad de fires præstationer der bærer filmen. Specielt Nicolas Bro er et hit – og jeg fik da også lige fanget ham til en selfie på den røde løber;)

Læs mere om filmen HER.

Med mig til premieren var superlækre Gustav, vi var flade af grin hele vejen gennem filmen og havde en dejlig dejlig aften.

ENGLISH

Okay, we might all have someone who we for a short period want to disappear out of our lives. But to actually want them dead – I don’t hope to many wish for…. But wanting someone dead is exactly what the Danish comedy  “Small Town Killers” (Dræberne fra Nibe) by Ole Bornedal is all about. Last night I was invited for the gallapremiere of the movie in Imperial, and I’m telling you, this movie is so funny. In short the movie is about the two craftsmen Ib and Edward realising, that divorcing their wives will cost them a fortune, and therefore it’s better to have them murdered. So one night, when they are quite drunk, they order the hitman Igor – forgetting this kind of orders has no returns…. Igor arrives and the two men get themselves a drunk russian hitman – and so the story begins… The big question is then, whether Igor succeed in killing the wives, or what actually happens in Nibe…. The answer for this you’ll have to see the movie for  – but I promise you are going to have a blast seeing the movie;)

The leading roles are played by Nicolas Bro, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne og Lena Maria Christensen – four of Denmarks best actors, and especially Nicolas Bro is SO funny in the movie. I actually also managed to get an selfie with him on the red carpet, such a cool guy.

Read more about the movie HERE.

MY LOOK

Since it was quite a big gallapremiere I was of course all dressed up – in a beautiful dress by Stasia, tights from Wolford, boots from Chanel and bag from Valentino (Kassandra Sko). To top the outfit, I wore stunning diamond jewellery: Earrings NOBLE BLACK/WHITE with singlecut diamonds, black onyx and white agate (19.499 DKK), Ring SUPERIOR BLACK with singlecut diamonds and black onyx and then the two bracelets PRINCESS with 2.75 carat singlecut diamonds (35.999 DKK) and PRINCESS II with 7.5 carat singlecut diamonds (108.999 DKK).

My hair and makeup was done by Malene Windekilde from The Powder Room.

 

 

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Jeg glæder mig til at se denne komedie. Der er virkelig intet bedre end danske komedier!

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BE SMART - INVEST