Backstage

RUN FORREST RUN

_20161201_190040 _20161201_185925 _20161201_185847 _20161201_185824 _20161201_185904

Kender I det med, at man har fundet et favoritsted der ved hvad de snakker om, og forholder sig til DIG? Et sådan sted – Kaiser Sport og Ortopædi – fandt jeg for nogle måneder siden, da jeg efter lang tid havde døjet med at have djævelsk ondt i mine fødder og derfor blev meget begrænset i mit løb og daglige motion. Frygteligt! Jeg havde så ondt, at jeg endda var et smut forbi hospitalet for at blive undersøgt – men der var intet at se. Jeg havde tidligere hørt om Kaiser Sport og Ortopædi, der kalder sig “Danmarks bedste løbecenter” og jeg tænkte derfor, at de MÅ kunne hjælpe. Det kunne de sør’me også og efter god behandling og tjek af en fysioterapeut, de rette løbesko og indlæg, er mine fødder fit for fight – 7 9 13 – og jeg er fan af Kaiser Sport og Ortopædi. Deres koncept er, at de ved at have både en klinik med dygtige fysioterapeuter etc. og så en butik hvor man kan få lavet løbetest, vejledning etc. kan det hele og kan sikre os kunder at vi får den bedste løbe- og træningsoplevelse. OG de ved hvad de snakker om – det fandt jeg i den grad ud af.

I butikken har de udover et væld af løbesko, også rigtig megt lækkert træningstøj, og forleden var jeg forbi for at købe lidt nyt fra nogle af mine favoritmærker (Fusion, Puma, Cep og New Balance). Her så jeg deres geniale julegaveidé: fire forskellige løbegavebokse, der hver især kombinerer indhold fra deres butik og klinik ift. forskellige indsatsområder. Lige fra de rette løbesko til at komme i gang efter en skade. Perfekte gaver til at forkæle alle aktive mennesker – og måske dig selv.

De fire løbegavebokse er:

Kom sikkert igang: Så er der ingen undskyldning! Her får du hjælp fra en fysioterapeut til at komme i gang med at løbe via stabilitets- og styrketræning, samt et tjek af din krop – og efterfølgende løbetest til at finde de rette løbesko. Pris: 500 kr.

Hjælp til at nå dine mål: Vil vi ikke alle blive bedre til vores løb? Uanset om det er 5 km eller et marathon – så er denne pakke perfekt. Man får screening og vejledning fra en fysioterapeut og personlig træner – og lægger sammen en skræddersyet plan med efterfølgende opfølgning. Pris: 999kr.

De rette løbesko: indeholder et par nye løbesko (gavekort på 1000 kr.), løbesokker og drikkedunk – samt professionel vejledning og test. Så du/modtageren er HELT sikker på at have de rette løbesko. Det gør en kæmpe forskel – taler af erfaring! Pris: 1199kr.

Kom i gang efter en skade: Har du eller kender du en der har en skade? Her er denne pakke genial, for først kommer man til 1 times behandling hos en osteopat, der giver et grundigt servicetjek – og bagefter videre til fysioterapeut ift. at afhjælpe selve skaden, og til sidst hjælp til at vælge de rette løbesko. Hattrick – og så er du klar til løb igen. Pris: 1299 kr.

Jeg har selv allerede erhvervet mig et par af boksene til at give i julegaver – for det er da en gave med kærlighed, at vi ønsker for hinanden at holde os sunde og raske ved den rette motion.

Glædelig jul:)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar