DIAMONDS....

WINTER FRESH

_20161128_191238

_20161128_191139_20161128_191213

hudpleje  _20161128_191058 _20161128_191036

_20161128_191121

Passer du på dig selv og din hud? Det gør jeg – og hver evig eneste dag gennemgår jeg derfor 8 step morgen og aften med mit undværlige kit fra Dermalogica. Det gør, at jeg har en meget smuk hud – hvilket kosmetiker Maria fra Hudplejeinstituttet i Århus i dag bekræftede mig i, da jeg var forbi til en ansigtsbehandling “Behandlingen”. Maria var fra start meget imponeret over min pæne hud, men derfor er det alligevel rigtig godt med en professionel ansigtsbehandling i ny og næ, til at give huden ekstra kærlighed, fjerne urenheder etc. Den behandling jeg fik i dag “Behandlingen” er da heller ikke bare en standard, som du vælger fra “menuen” – men en behandling målrettet DIN hud. Helt i ånd med det Dermalogica står for – at din hud er unik og derfor er det forskelligt hvordan vi hver i sær skal behandle den og hvilke produkter vi skal bruge. Maria kiggede derfor godt på min hud før hun gik i gang, og gav mig så en afrensing, en særlig frugtsyremaske, eksfoliering med damp, manuel dybderensning (til at få hudorme og talg væk) samt afslutningsvis en fugtgivende og beskyttende creme. Samtidig med dette fik jeg en skøn hånd- og nakkemassage. OM jeg nød det? You bet! Og min ansigtshud er nu blød som en babys numse;) Du kan næsten se det på billederne herover – det ene billede er lige inden jeg smider mig selv op på behandlingsstolen – det andet efter behandlingen og helt uden makeup, men med den fineste fine hud og lækre kulør. Afslutningsvis tilbydes man en facemapping – dvs en klarlægning af hvilke produkter der er gode for dig i hverdagen. Men men men, det har jeg jo allerede fået og har de perfekte produkter til hverdagsbrug.

Hudplejeinstituttet er Dermalogicas egen klinik og ligger super godt placeret centralt i Århus på Guldsmedegade. Er du københavner, så har Dermalogica også en klinik i Glostrup – Hudplejecentret – og derudover selvfølgelig en masse forhandlere af Deres produkter, som helt sikkert også gør det godt. Se HER.

Som sædvanlig når jeg er forbi Hudplejeinstituttet (der ligger “farligt” tæt på vores butik i Århus, Klostergade 3), så fristes jeg til lige at få fyldt op med manglende produkter. I dag fald jeg så også over en nyhed fra Dermalogica – nemlig deres nye of forbedrede version af “daily cleanse shampoo” og “daily conditioning rinse” – samt en ny flaske af “phyto replenish oil” som jeg i den grad er blevet fan af og gør min hud ekstra smuk og blød i vinterkulden.

Kort sagt – pas på din hud i hverdagen med de rette produkter, OG forkæl så dig selv en gang ca hver 3-4 måned med en ansigtsbehandling målrettet til dig. Det er det hele værd og jeg siger det bare, nu er jeg (og min hud) totalt klar til vinterkulden og selvfølgelig julens fester;)

ENGLISH

Are you taking care of yourself and your skin? I am – and therefore I’m each and every moorning and evening going through 8 steps of my skincare with my essential kit from Dermalogica. With this routine I’m making sure to have the finest skin – which beautician Maria from Hudplejeinstituttet in Aarhus confirmed me at today, when I was in her hands for a facial treatment. Right from the beginning Maria was impressed by my skin – but even though my skin is in a great condition, it’s always a good idea to get a professionel treatment once in a while to give the skin some extra love, remove impurities etc. Todays treatment is called “The Treatment” underlining that there is no standard treatment for anyone, each treatment is customized to your skin. Exactly as Dermalogica focuses on in their skincare, that we are all unique and the skincare has to be matched with YOU. Before starting the treatment Maria therefore looked at my skin and what I needed. She then gave me a cleanse, a special fruit acid mask, exfoliating with damp, manual removal of impurities and finally the perfect moisturizer. Together with all this I also had a very nice hand- and neck massage. If I enjoyed it? You bet!! Finally you are also given a face mapping to check which products are right for you. But I’ve had this done before, and have the right product for my daily use.

Hudplejeinstituttet in Aarhus is Dermalogicas own clinique – but they have one in Glostrup – Hudplejecentret – for all you living in Copenhagen. And then of course they have retailers of their products (also using their products for treatments) all over Denmark. See more HERE.

As usual when I’m popping by Hudplejeinstituttet I’m also tempted to make a refill for any needed products. Today I got myself one of Dermalogicas new products – their new and updated version of “daily cleansing shampoo” and “daily conditioning rinse”. And then a new bootle of my “photy replenish oil” – making my skin soft end reinforcing it for the winter time.

In short, make sure to take care of your skin every day – and give yourself and your skin a touch of extra love by having an facial every 3-4 months. It’s worth every penny, and I’m now totally ready for the winter period and of course all the christmas parties;)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIAMONDS....