Backstage

DIAMONDS….

hn4a3000-edit-edit

Horses_hvidguld Horses-14-karat

Jeg er ret stolt over Tina Lund og min nyeste kollektion: HORSES GOLD. Så selvom jeg måske HAR fortalt om den før – så gør jeg det lige igen. Måske nogle kan blive inspireret til hvad der skal ligge under juletræet. En hestesko er jo noget helt særligt – et symbol på held, lykke og kærlighed. Uanset om man er er ridepige eller ej;)

HORSES GOLD er en smuk og enkel kollektion der tager udgangspunkt i hesteskoen og så beklædt med funklende brilliantslebne diamanter i enten 14k hvidguld eller 14k rødguld. Priserne starter på  11999 kr. HORSES GOLD er en del af Tina og min samlede kollektion HORSES for LUCK – se hele kollektionen HER.

OBS: der følger selvfølgelig med hvert solgte smykke et fint kort med, underskrevet personligt at Tina (og mig) 🙂

ENGLISH

I’m pretty proud of Tina Lund and mine last collection: HORSES GOLD. Even though I might have told you about it before I’m going to do it again. Since I’m so proud. And Maybe some of you can be inspired to what you’ll wish for would be under your christmastree. A horseshoe is a very special symbol – it’s for love and luck.

HORSES GOLD is a very beautiful and elegant collection focusing on the horseshoe, and then embellished with brilliant cut diamonds and made in either 14k white gold or 14k red gold. Prices start at 1554EURO. HORSES GOLD is a part of Tina and mine collection HORSES for LUCK, see the collection HERE.

LOOK

Mai: Coat –  Hotel Particulier

Tina: Knit – Hotel Particulier.

All items from the store Elviro by Cordelia.

MAKEUP

Malene Windekilde / The Powder Room 

HAIR

Kathrine Bichel / FilipFilip

PHOTO

Anja Ekstrøm

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar