Backstage

VILD MED DANS – JEWLSCPH

sarabt _20161121_152153

WOOW en forrrygende (og nervepirrende) semifinale i fredagens Vild med Dans… Så du med? Videre til finalen gik Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard samt Mille Dinesen og Mads Vad. Og og og sør’me om ikke Sarah dansede sig til finalepladsen, smukt smykket med et par MINI EXOTIC øreringe (1649 kr) i 24 karat forgyldt sterling sølv. De var SÅ perfekte til hendes danse-outfit, meeeen de vil også være smukke til når du skal ud i byen. Måske til julefrokost? For jep, husk det nu – et par store øreringe til festlooket. Det er sagen;)

Hvem stemmer du på til fredagens finale i Vild med Dans? Jeg ved det faktisk ikke helt selv, både Mille og Sarah fortjener at vinde – de danser som har de aldrig lavet andet:)

Nååå ja, jeg var LIVE tidligere i dag på Facebook – med en lille dans;)

Billedet øverst i blogindlægget er fra BT.dk.

ENGLISH

WOOOW an exiting (and thrilling) semifinale last friday in Dancing with The Stars… Did you watch it? Passing on to the final went the two couples: Sarah Mahfoud and Morten Kjeldgaard – and Mille Dinesen and Mads Vad. And Sarah actually danced her way into the final wearing a pair of our MINI EXOTIC earrings (225 EURO) – looking so amazing. The earrings was perfect for her dance-look, but they will for sure also be perfect for your party-look. Just wear them with a black dress – and you are so ready for rocking the christmas parties. Big earrings are perfect for a party look. I promise;)

Do you have any favorite for the final on friday? I’m actually not quite sure who I will vote for, Both Mille and Sarah deserves to win, they dance amazingly. Like they have danced all their life. So let’s see – may the best dancer win;)

The first picture above is from BT.dk.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar