Backstage

WHAT A NIGHT

jewlscph_0303 jewlscph_0665 jewlscph_0732 jewlscph_0909 jewlscph_1117

jewlscph_0150

jewlscph_0073jewlscph_1174 jewlscph_1179 jewlscph_1172

jewlscph_0041

_20161110_175732

jewlscph_0107

Da jeg mødte Laura Petersen første gang, var jeg ikke i tvivl. Det er en kvinde der vil gøre en forskel. Laura Petersen står bag Ladies Affairs – en forening der hjælper sårbare kvinder og børn. Fokus på kvinder og børn er også noget der ligger mig selv nært i alt jeg laver, og ALTID er et præmis for hvad end vi støtter af velgørenhed. Jeg fik derfor den idé, at invitere Laura og hendes “ladies” til en shoppeaften i vores butik på Østerbro, hvor 10% af salget gik til Ladies Affairs.

Det blev til en super aften sidste uge – med shopping og live performance af fantastiske Szhirley, der netop har udgivet albummet “Timeglas“.

Udover live performance med Szhirley fortalte Laura om Ladies Affairs, Sussanne Wexø om sårbarhed – og min mor sparkede en aktiv shoppeaften i gang med at fortælle om smykkestyling. Gæsterne prøvede smykker på livet løs – for kun på den måde kan man finde ud af hvad der klæder en.

Alt i alt en dejlig aften – ikke mindst også takket være vores søde sponsorer: kage og sandwich fra Lauras Bakery, rosé fra I am Rosé – og lækkerier til goodiebags fra Lakerol, Easis, Pågen, Divaderme, Björn Axén og EIMI. Sidst men ikke mindst havde vi pyntet flot op med blomster fra Queen.

Nååå ja og så på selvsamme dag kom frisk fra trykkeriet RikkeMai’s smukke malebog, som vi udgiver på vores eget forlag. Se den HER.

Se mange flere billeder HER.

Foto: Peter Dahlerup

MIT LOOK

Jeg er HELT vild med det look jeg bar denne aften – de fedeste “trompet”-bukser fra MMissoni og en “diamant”-beklædt body fra Wolford. Jeg matchede looket med sølvsmykker: GRACIOUS halskæde med hvid topas ædelsten, BLOSSOM BUDS øreringe med hvid topas ædelsten og DREAM FLOWER diamantring med singlecut diamanter i sølv.

Hår og makeup: Malene Windekilde fra The Powder Room.

ENGLISH

Right from the first time I met Laura Petersen, I new she was a woman who want to makes a difference. Laura Petersen is behind the charity organisation Ladies Affairs focusing on vulnerable women and children. Women and children is always also the focus on any kind of charity I support – we have to stand together and fight for our rights. Therefore I got the idea to invite Laura and her “ladies” for a shoppingnight, from which 10% of the sale would be donated to Ladies Affairs.

So last week we hosted this lovely night – accompanied by live performance by Shirley who just released her album “Timeglas“.

A part from Szhirley, Laura had herself a presentation of Ladies Affairs, Sussane Wexø spoke about being vulnerable – and my mom kicked of the shopping with her presentation of jewellerystyling. Afterwards all guests tried on any piece of jewelry they wanted – since only by trying one can find her perfect fit.

In total such a lovely night – not least also due to our sponsors treating our guests. Cakes and sandwiches from Lauras Bakery, rosé from I am Rosé – and goodies from Lakerol, Easis, Pågen, Divaderme, Björn Axén and EIMI. Finally we had decorated the store with stunning flowers from Queen.

Oooh yes, and at the same day we received the first copy of the beautiful Coloring Book by RikkeMai – which we are publishing ourselves. See it HERE.

For more pictures, look HERE.

Photos: Peter Dahlerup

MY LOOK

I loved my look for the night – wide trousers from MMissoni and a bodystocking from Wolford embellished with “diamonds”. I wore jewelry in silver to match the top: GRACIOUS necklace with white topaz, BLOSSOM BUDS with white topaz and DREAM FLOWER ring with singlecut diamonds.

Hair & makeup: Malene Windekilde / The Powder Room

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar