Backstage

Spinning4Cancer – YES!

_20161008_140958

spinning

 

Mød Kim Guhle, en mand der VIRKELIG gør en forskel – og DU kan være med!

Kim Guhle er stifter af Spinning4Cancer, et årligt tilbagevendende  indsamlings- og teambuildingevent, der starter hver fredag i Knæk Cancer ugen – uge 43. Man køber som firma en spinningcykel i 24 timer for min. 10.000 kr (fuldt fradragsberettiget) i år fra d. 28 oktober kl 22.00 til d. 29 oktober kl 22.00. Cyklen skal  være “besat” i de 24 timer (ALLE kan være med en time – uanset form) og formålet med eventet er, at få samlet en masse penge ind til Knæk Cancer.

Udover, at man støtter det gode formål, er det et super netværksevent med mange spændende deltagere – og som firma får man firmanavn og beløb vist under det særlige Vild Med Dans Cancer program fredag d. 28. oktober.

Mit forhold til Spinning4Cancer? Udover det selvfølgelig er en ekstrem vigtig sag – så er jeg selv blevet bidt af en spinning-cykel. Takket være Kim. For Kim er et særligt livsstykke – hans positive energi og kampgejst smitter af på både hans undervisning i spinning – men også i det hele taget. Den positive energi er også helt afgørende for selve eventet og Kims fokus er, at positivitet og motion holder Cancer for døren – det skal være sjovt/positivt at være med til at gøre en forskel. Så da Kim spurgte mig, om ikke JEWLSCPH vil være med til eventet, så var jeg ikke et sekund i tvivl. Selvfølgelig! Vi har derfor købt en cykel, og i dag var Kim forbi for at hente et gavekort på intet mindre end 20.000 kr til funklende JEWLSCPH smykker, som Kim nu vil få solgt for højestbydende som en del af indsamlingen.

DU KAN VÆRE MED

Jeg er ved at samle et team, og vi er allerede flere fra JEWLSCPH der er med på at tage en time eller to (inklusiv min mor og far) – samt mine to dejlige veninder Claudia Rex og Stasia. Claudias kæreste DJ Kasper Svenstrup spiller også en time (Svenstrup & Vendelboe), hvor Claudia selvfølgelig er på cyklen for den gode sag.

Vi mangler stadig et par timer der skal cykles for Team JEWLSCPH, så er DU frisk på at være med og gøre en forskel? Så kan du blive en del af det MEST funklende team, for bare 500 kr. (fuldt fradragsberettiget). Vil du med så send mig en MAIL.

STØT (også) LØBENDE

Nååå ja, og så lige en ekstra godte til Jer, Kim og jeg blev enige om, at vi da skal samle ind løbende sammen – derfor har vi lavet en særlig rabatkode, der giver DIG 15% på alle smykkekøb – og herfra går 10% så til Spinning4Cancer. Koden er: S4C – og bruges på webshoppen eller i en af vores butikker i København eller Århus. Så du kan shoppe OG gøre en forskel:)

PRAKTISK INFO

Eventet foregår i FitnessDk på Nygårdsvej – og der vil under hele eventet være drikke, mad etc. Udover selve spinningeventet er der også et workout-event sideløbende med spinningen, hvor bla. Michael Olesen fra Vild med Dans kommer og underviser i dans. Alle deltagere er velkomne til at være der under HELE eventet (det er Kim, og jeg vil også selv være der), men man kan også “bare” være der når det er ens “tur”.

Læs mere om Spinning4Cancer HER.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar