Backstage

WOOOW MARY….

 

_20160929_124508

mary03

Om jeg er stolt? Jeg er SÅ stolt af hvor smukt H.K.H. Kronprinsesse Mary pryder forsiden af dagens udgivelse af Billed-Bladet, med vores funklende MAJESTIC øreringe med lemon topas ædelsten i forgyldt sølv (3199 kr.). Kronprinsessen bar øreringene da hun søndags var æresgæst til en festmiddag på Glyptoteket – i forbindelse med Carlsbergfondets Forskningspriser 2016. Kronprinsessen var i ført et smukt et look med en kjole i grøn/gule nuancer, som øreringene komplementerede perfekt. JA, jeg forstår godt at Kronprinsessen netop er blevet optaget i amerikanske Vanity Fairs “Hall of Fame” for de bedst klædte kvinder i verden. For stil det har hun – en rigtig god stil og hun er i den grad et stil-ikon:)

ENGLISH

If I’m proud? OOOH YES, I’m SO proud of how stunning H.R.H. Crown princess Mary looks at the frontpage of todays publication of the Danish magazine Billed-Bladet wearing our MAJESTIC earrings with lemon topaz precious stones in gold-plated silver (436 EURO). The Crown Princess wore the earrings when she attended as guest for a big dinner last sunday at Glyptoteket for The Carlsberg Foundation Research Prizes 2016. She was wearing a very beautiful look with an dress in green/yellow colors, which the earrings was a perfect match for. YES, I do understand why she’s just been placed at the american Vanity Fairs “Hall of Fame” list with the best dressed women. She got style – very good style and is for sure a true style-icon.

Pictures: Birger Storm / Billed-Bladet

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar