Backstage

HIDDEN IN MY BAG

_20160903_180859

Bag enhver sej kvinde gemmer sig…. en taske fyldt med uundværligheder til en travl dag;) Hvad der gemmer sig i min taske? Se på billedet, og du bliver meget klogere – og måske inspireret. Mit allervigtigste arbejdsredskab er og bliver min SONY Xperia Xperformance – på den klarer jeg ALT, så den er selvfølgelig altid med mig. Da mine dage ofte er meget lange og fordi jeg bruger mobilen SÅ meget, så løber den selvfølgelig tør for batteri på et tidspunkt – meeeen det klarer min POWER STONE BANK fra Coolstuff.dk.

Uden mad og drikke du’er helten ikke – og for at sikre mig, at jeg har en sund snack med på vejen, så har jeg altid en lækker bar fra EASIS. Har du prøvet den nye med peanuts? MUMS – og så er de sukkerfri:)

Og og og, så skal jeg selvfølgelig lige holde makeuppen frisk i løbet af dagen, og her er en lipgloss fra Jane Iredale perfekt til at peppe læberne op (min favorit er PureGloss), og hænderne forbliver bløde med håndcreme fra Dermalogica (Multivitamin Hand and Nail Treatment).

Sidst men ikke mindst, så er det jo aldrig til at vide HVEM, jeg møder på min vej, derfor er visitkort og kataloger derfor altid med i tasken – så jeg kan give dem til dem jeg møder.

ENGLISH

Behind every woman is…. a bag full of essentials for a busy day. So what’s in MY bag? Take a look at the picture, and maybe you’ll be inspired for your own “survival”-kit;) My most important worktool is without a doubt my SONY Xperia Xperformance – on this baby I handle everything, so it’s of course always in my bag. Since I’m using the phone SO much and my days are quite long – it will of course always run out of battery. But no problem, I just plug it into my POWER STONE BANK from coolstuff.dk.

With food no one can work – so I make sure to have some “fuel” for my days, with having this yummy snack bar from EASIS in my bag. Have you tried the new one with peanut? SO YUMMY – and then it’s sugarfree.

During the day I always like to touch up my makeup – therefore I’m always having an lipgloss from Jane Iredale (my favourite it PureGloss) to freshen up my lips – and the handlotion from Dermalogica (Multivitamin Hand and Nail Treatment) to keep my hands smooth.

Last but NOT least, I’m of course always carrying both businesscards and lookbooks – ready to give to whoever I might meet on my way.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar