MERCI

Late summer days

_20160830_100746

_20160830_100810

_20160830_100833

Skønt med en varm sensommer – jeg håber I nyder det ligeså meget som mig. Denne skjortekjole er SÅ nem at bære og SÅ klædelig. Perfekt. Smykkerne er med diamanter – fede øreringe og ringe. Nope, ingen halskæde eller armbånd pga den store krave og de lange ærmer.

ENGLISH

Amazing with these hot latsummerdays – I hope you’re enjoying them as much as I do. This shirtdress is soooo perfect,  easy to wear and fits very well. It’s matched with diamond jewellery – notice no necklace or bracelet due to the collar and long sleeves.

JEWELLERY

Earrings FISHTAILS black silver + singlecut diamonds / Ring BEELINE black silver + singlecut diamonds / Ring SINGLE FLASH black silver + singlecut diamonds / Ring KISSING GLOBE black silver + singlecut diamonds / Ring ALLIANCE black silver + singlecut diamonds

LOOK

Dress – Dorothea Schumacher

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERCI