Backstage Rød løber

#SætPrisPåBrysterne – EVENT

Jewlscph Mai Manniche photo by Peter Dahlerup PD_0338

PD_0032

PD_0484

PD_0418

_20160823_183219_20160823_183021_20160823_183003_20160823_183153PD_0281PD_0288PD_0311PD_0330

PD_0053

I forbindelse med, at jeg er ambassadør for Støt Brysternes nye kampagne #SætPrisPåBrysterne havde vi forleden inviteret til et storslået event i vores butik på Østerbro. Kampagnen går på, at man viser sin opbakning til kampen mod brystkræft ved, at lægge et billede af sig selv på de sociale medier, hvor man holder to items foran barmen. Gajoler, meloner, ananas… Kun fantasien sætter grænser. I forbindelse med vores event havde vi derfor linet op med en dygtig fotograf – Peter Dahlerup – der tog billeder af de gæster der havde lyst til, at få et professionelt billede til, at lægge på instagram og facebook. For lige at toppe looket, var der to makeupartister og hårstylister fra The Powder Room CPH, til at friske ens look op. Det var en stor succes og rigtig mange fik taget et foto – nogle smed endda alt tøjet, både kvinder og mænd;)

Eventet blev til i samarbejde med en masse søde sponsorerer: Festfood.dk stod for lækre sandwich og den FANTASTISKE lagkage, I am Rosé havde sørget for lækker rosé til gæsterne – og derudover fik alle gæsterne en meget lækker goodiebag med følgende lækkerier: strømpebukser fra Wolford, Sukkerfri proteinbar fra Easis, Hairmask fra Organic Hairspa, neglelak fra Morgan Taylor (fås bla. hos UNIQUE NAILS), Body Oil fra Derma – samt gavekort fra både The Powder Room CPH og JEWLSCPH.

Tak til alle for en dejlig eftermiddag. Vil DU også være med til at sætte fokus på kampen mod brystkræft? Hvis din støtte og post et billede på instagram og facebook, hvor du holder to items foran barmen. Husk #SætPrisPåBrysterne.

Du kan også (og MEGET gerne – det har jeg også) donere et beløb direkte til Støt Brysterne:

SMS: PRIS til 1488

MobilePay: 5319 0808

Læs meget mere om hele kampagnen HER

Se mange flere fotos fra eventet HER.

ENGLISH

As an ambassador for the Danish Breast Cancer Foundations new social media campaign #SætPrisPåBrysterne, we hosted an event a few weeks ago in our Copenhagen Store. The main focus for the campaign is, that everyone shows their support for the fight against breast cancer, by posting a picture of themselves holding two items in front of their breasts. The two items can be anything from melons to pineapples… To enhance the campaign we had an professionel photographer – Peter Dahlerup – at the event, offering to take a picture of the guests, and two makeup+ hairstylists from The Powder Room CPH was there to freshen up ones look before the picture. It was a huge succes and so many women (and men) had their picture taken – and have afterwards posted it on Instagram and Facebook with #SætPrisPåBrysterne.

For the event we had some very good sponsors: Festfood.dk had made some nice sandwiches and an AMAZING breast-shaped cake – and I am Rosé made sure of rosé wine in the glasses. Also, all our guests had a nice present, an fantastic goodiebag with these items: stockings from Wolford, Hairmask from Organic Hairspa, nail color from Morgan Taylor (at Unique Nails), Body Oil from Derma and protein bar from Easis – together with an giftcard from both The Powder Room CPH and JEWLSCPH.

Thank you everyone for coming and what a lovely day we had. Also YOU can show your support by uploading a picture on Instagram and Facebook holding to items in front of your breasts. Just remember #SætPrisPåBrysterne. Even more (and would be SO good – I have done it also) please donate any amount possible for the Breast Cancer Foundation:

SMS: PRIS for 1488

MobilePay for 5319 0808

You can read more about the campaign HERE.

See more pictures from the event HERE.

MY LOOK

Our event actually started Copenhagen Fashion Week – so feeling very fashionable I wore a pretty dress from Elsa Adams, pumps from Christian Louboutin – and jewellery with diamonds and turquoise precious stones. Loved this blue look. My hair and makeup is made by Malene Windekilde from The Powder Room CPH

JEWELLERY

Earrings NORMA TURQUOISE 14k gold + black silver + singlecut diamonds + turquoise / Necklace INITIAL GLAM black silver + single cut diamonds / Ring BLUE DREAM 14k gold + black silver + singlecut diamonds + sapphire + blue topaz /

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  social media technology startup
  29. november 2016 den 2:55

  Naveen Selvadural founded Foursquare with Dennis Crowley
  to explore New York City. Retaining today’s multigenerational workforce also typicaly involves establishing a cohesive social media strategy.
  Quality content will do the marketihg for you by attracting people
  to it.

 • Skriv kommentar