YESTERDAY WAS CRAZY (GOOD)

ANOTHER CRAZY BUSY DAY

_20160810_160246

_20160810_181337

_20160811_111042

_20160811_111102_20160810_115535

_20160811_101519

_20160811_111824

_20160810_203055

_20160811_105514

_20160811_105619

_20160810_224628

_20160811_105552

_20160810_233203

_20160811_083322

What a day.. Og jeg ELSKER det.  I går var modeugens officielle første dag – dvs tid til shows. Jeg har i år valgt at prioritere events og ugens eneste show for mit vedkommende,  var gårsdagens Stasia show. Som jeg til gengæld havde glædet mig HELT VILDT til, jeg er jo vild med hendes kreationer.

Før stasia showet var jeg et smut forbi min yndlingsbutik Elviro by Cordelia på Østerbro.  Butikken er ejet af skønne Cordelia, og hun er SÅ god til at købe de bedste styles fra mine favoritmærker såsom Moncler,  Hotel Particulier, Barbara Bui, Cedric Charlier etc. Cordelia har netop fået sæsonens nyheder på hylderne – så det måtte jeg nå forbi og se… Det blev til den fedeste Moncler jakke og sweater fra Hotel Particulier.  Læs mere om Elviro by Cordelia HER.

Efter shopping og et par travle timer på kontoret,  var jeg forbi Malene hos The Powder Room CPH for at blive dullet op til showtime. Videre til show hos Stasia i de smukkeste omgivelser på Børsen, med mine to dejlige veninder Tina Lund og Claudia Rex. Om kollektionen var flot? SÅ flot – både hendes ready-to-wear kollektion (lace by Stasia)  og haute couture kollektionen.

Efter Stasia showet skulle vi videre til et event hos SAND og magasinet COVER – og det blev til tøjskift i bilen. Nej, jeg er ikk for fin til noget;)

Efter SAND/COVER fest tog Tina og jeg videre til The Reception på Børsen, her mødte vi bla.  super seje Sophie Løhde.

Endnu en dejlig dag med gang i den:)

ENGLISH

What a day… And I LOVE it.  Yesterday was a busy day – the first official day of Copenhagen Fashion Week,  meaning the shows will start. This Fashion Week I’ve choosed to focus on events, so the only show in my calender was Stasias yesterday. But OMG I had lokker SO MUCH forward to her show – I LOVE her designs.

Before showtime at Stasia I went by my favourite store – Elviro by Cordelia at Oesterbro. The orner of the store Cordelia is SO good at buying the best styles from favouritebrands such as Moncler,  Hotel Particulier,  Barbara Bui, Cedric Charlier etc. She has just received items from the new season, so I had to see them. I ended up buying a jacket from Moncler and a sweater from Hotel Particulier.  Read more about Elviro by Cordelia HERE.

After shopping and some busy hours at the office, I went for Malene at The Powder Room CPH and had my hair and makeup done – ready for showtime.

Stasias show took place at the amazing venue “Børsen”  – which used to be Copenhagen Stock.  I went there with my to friends Claudia Rex and Tina Lund. If the collection was good? OMG – it was amazing,  both her ready-to-wear collection (lace by Stasia)  and her beautiful haute couture collection.

After the show we went for an reception at the SAND store together with the msgazine COVER.  I had to change my look – just did it in the car 😉

After SAND/COVER Tina and I went for The Reception – again at ‘Børsen’. So many cool people – among others the talented politician Sophie Løhde.

A great day at Copenhagen Fashion Week – love it.

JEWELLERY – for Stasia

Earrings GEM CLUSTER silver + hematite / Ring STUNNING CURVE 14k whitegold + brilliantcut diamonds / Ring DIAMOND CIRCLE 18k whitegold + brilliantcut diamonds / Ring MAGIC 18k whitegold + brilliantcut diamonds / Ring LOVING LADIES SPARKLE 14k whitegold + brilliantcut diamonds

JEWELLERY – for SAND/COVER + The Reception

Earrings GRACIOUS black silver + hematite / Necklace GRACIOUS black silver + hematite / Bracelet MARVELOUS black silver + hematite / Ring TWINKLE STAR black silver + singlecut diamonds

LOOK – for Stasia

Dress – Stasia / Slip – Wolford / Blazer – Alexander Mcqueen / Hat – Susanne Juul

LOOK – for SAND/COVER + The Reception

Dress – Stasia / Boots – Chanel

HAIR + MAKEUP

Malene Windekilde – The Powder Room CPH

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY WAS CRAZY (GOOD)