KAISER SPORT - kærlighed til fødderne

#SætPrisPåBrysterne

_20160808_071422

_20160808_071844

Vær med til at sætte fokus på brystkræft – bliv en del af Støt Brysternes nye kampagne #SætPrisPåBrysterne. Fokus for kampagnen er, at vi alle deler et billede på de sociale medier, hvor vi holder to items oppe for brysterne. Præcis som jeg holder to smykkeæsker foran min barm: My precious….. Billedet deles så med #SætPrisPåBrysterne på dine sociale medier og forhåbentlig kommer der rigtig mange billeder på i denne uge, hvor kampagnen kører på sit højeste.

Du kan tage billedet selv, eller deltage i vores event i morgen ml 17-20 i vores butik på Blegdamsvej 104A, kbh ø. Her har vi fotograf og makeup-artister stående til at sikre dig et flot billede. OG et udvalg af items du kan holde foran barmen – medmindre du selv har noget med. Det kan være alt – kun din egen fantasi sætter grænser.

Pris pr billet til eventet er 100 kr. Med i prisen er en super lækker goodiebag (værdi 1500 kr), samt vi byder på kage, rosé og sandwich.

Køb din billet HER

Ses vi?

#SætPrisPåBrysterne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAISER SPORT - kærlighed til fødderne