BLUES...

MY PASSION – for YOU!

_20160806_135450

Hvorfor ser jeg SÅ glad ud på det her billede? Fordi jeg er totalt i mit es og i fuld sving med, at fortælle og guide en kunde i smykkestyling. Hvorfor jeg er vild med det? Jeg ELSKER at vise kvinder (og mænd)  hvad de rette smykker kan gøre for ens look, fremhæve øjenfarve, kindben etc. De rette smykker gør ALT.

DU kan også altid personlig smykkestyling af enten mig eller vores dygtige medarbejdere i butikkerne i København eller Århus. Læs mere HER.

Kommer du ikke lige forbi en af butikkerne, er du også altid velkommen til at sende mig en mail,  og jeg vender retur med gode råd.  Husk at medsende billede. Kontakt mig HER: mm@jewlscph.com

På med smykkerne og god weekend 🙂

ENGLISH

Why am I looking SO happy here? Because I’m in my best element guiding a client in jewellerystyling and what enhances her look. I absolutely LOVE showing both men and women what the right jewellery does for their look, enhancing eyes, cheekbones etc.

YOU can always get personal jewellerystyling by either me or our talented employees at our stores in Aarhus and Copenhagen.  Read more HERE.

Are you not around our stores, you can also send me an e-mail and I Will reply you with my best advices.  Remember to send a photo also.  Contact me HERE.

Wear jewellery – and have a happy weekend:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUES...