SPORTY SHORT

DRESS JUMPING

_20160803_122712

_20160803_122736

Jeg kan hoppe, jeg kan danse – jeg kan ALTID have en lækker kjole på. Også på en travl dag på kontoret.  Denne grå kjole er perfekt – intet mindre. Den giver en smuk figur, uden at stramme de forkerte steder. Det orker jeg nemlig ikke når jeg skal fare rundt;) De lange ærmer er cool og gør selvfølgelig jeg så ikke har armbånd på. Smykkerne er i rosa forgyldt sølv – giver en smuk glød og feminint touch.

ENGLISH

I can run, I can jump – I ALWAYS love wearing a dress.  Also for a busy day at the office.  This grey dress is perfect for my officelook. It fits perfect and is very comfortable to wear.  The long sleeves adds a cool twist.  The jewellery in rose gold to enhance a feminine touch.

JEWELLERY

Earrings RAIN DROP rose goldplated silver + labradorite / Necklace BE CHARMED rose goldplated silver + white topaz + labradorite / Ring TWISTED GEM rose goldplated silver + white topaz

LOOK

Dress – Dorothee Schumacher / Slip – Wolford

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTY SHORT