Backstage

BEHIND THE SCENES

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-11

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-14

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-18

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-17

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-16

Mai Manniche - fotograf Anja Ekstrøm-13

Jeg er vild med mode, og elsker derfor også at gå i studiet og få taget lækre billeder med flotte looks. Netop derfor er jeg rigtig tit i studiet hos min veninde og super dygtige fotograf Anja Ekstrøm. Anja har efterhånden fotograferet mig så mange gange, at jeg ikke længere har tal på det. Hun har fotograferet mig til et utal af forskellige opgaver – lige fra lookbook til portrætter etc.  Hver gang har vi en fest i studiet –  vi er super effektive samtidig med,  at resultatet er i top.  Forleden legede vi med dette look – en skøn kjole fra Elsa Adams,  tights fra Wolford og fantastiske diamantsmykker.  Et look, men flere forskellige fotos – alle med vidt forskellige udtryk.  Og sort/hvid er helt anderledes.  Hvilket er dit favorit?

Hår og makeup-artist var Louise Liisberg,  der havde givet mig ekstra lange lokker med extensions fra Stildesign.  

Står du selv over for at skulle have taget et lækkert portræt, familiefoto etc? Så book Anja,  hun kan alt og alle mine varmeste anbefalinger herfra.  Læs mere HER.

ENGLISH

I love everything about fashion.  And therefore I love going into the studio having cool pictures with cool looks taken.  I’M therefore very often at the studio with my friend and talented photographer Anja Ekstrøm.  We always have a god time,  have fun while making amazing pictures.  Anja has taken SO many pictures of me that I lost count of how many.  She’s made everything from lookbooks to portraits.  A few weeks ago we did these amazing photos.  On look with the stunning dress from Elsa Adams, tights from Wolford andre course beautiful diamond jewellery.  Look how different the photos are due to my change of position.  And then the black/white a totally different look. What’s your favourite?

Hair and makeup is made by Louise Liisberg –  and extensions from Stildesign.

Are you looking for someone to shoot a beautiful portrait of you,  your family etc?  Then book Anja,  she can do any kind of picrures – both on location and in studio.  Read more HERE.

 

JEWELLERY

Earrings FANTASIA black silver + 14k gold + singlecut diamonds + labradorite / Bracelet PRINCESS black silver + 14k gold + singlecut diamonds / Bracelet PRINCESS II black silver + 14k gold + singlecut diamonds / Ring TWINKLE STAR black silver + singlecut diaamonds

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar